Чернігівських бійців на передовій привітали із Днем святого Миколая

Чернігівських бійців на передовій привітали із Днем святого Миколая

19.12.18 08:46 0 566
Як і обіцяв чернігівський міський голова, до Дня святого Миколая бійці з військових частин у зоні Операції Об'єднаних Сил, підшефних Чернігову, одержали святкові подарунки.

Із такою ініціативою Владислав Атрошенко виступив ще два тижні тому. Він першим вніс кошти – місячний заробіток – і запропонував усім бажаючим додати посильні суми, аби зібрати й подарувати більше.

- Ідея в тому, щоб до Дня святого Миколая привітати солдатів та офіцерів, які знаходяться на сході, там де проходять бойові дії. Щоб вони відчували, що ми пам'ятаємо про них, не забуваємо. Цінуємо їх подвиг, - закликав він.

Долучилися до акції і керівники комунальних підприємств, і структурних підрозділів міської ради. У підсумку, зібрали майже 100 тисяч гривень. За ці кошти сформували більше сотні подарункових комплектів.

Усе придбане 16-17 грудня доставили безпосередньо в зону ООС. Працівники відділу взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи Чернігівської міської ради та міської Ради ветеранів АТО собисто передали подарунки представникам частин Т0500 і А2622.

До привітань долучились і учні чернігівських шкіл, які передали бійцям малюнки та святкові листівки.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Якщо приватна ...
Наступна новина: У міській раді представили ...

КОМЕНТАРІ