Вибираємо event-агентство

Вибираємо event-агентство

19.12.18 00:26 0 1652

Якщо історично склалося так, що у Вас немає дійсно перевірених провідних і артистів для Вашого свята, то я б не радив ризикувати своїми нервами і настроєм гостей, пробуючи обійтися нехитрим творчим потенціалом друзів-знайомих. Тим більше, коли є можливість звернутися в спеціалізоване event-агентство. В їх завдання входить, в тому числі, відбір підрядників і перевірка якості їх роботи, а також написання сценарію для Вашого заходу, з урахуванням його особливостей і Ваших вподобань.

На жаль не рідкісні випадки «попадання» в так звані event-агентства "одноденки", результати співпраці з якими найчастіше приносять тільки розчарування. У цій статті спробуємо разом розібратися, на що варто звернути увагу при виборі того чи іншого Event-агентства, а розповість нам про це спіробітник "Rockets Event Agency": https://rocketsevent.com/.

Правила вибору event-агентств:

  1. Досвід. Краще звертатися в ті агентства з організації свят, які мають досвід роботи більше двох-трьох років. Це можна перевірити за датою створення сайту або за датою регестрации СПД. Бувають винятки з правила, наприклад коли досвідчені співробітники приходять в молоде агентство.
  2. Сайт. Професійні event-агентства в Одесі просто не можуть собі дозволити не цікаву і малоінформативними сторінку. Зверніть увагу на її дизайн і креативність, на кількість товарів і послуг. Якщо їх мало або просто немає, а читачеві пропонується замовити свято під егідою: «ми все для Вас організуємо і підберемо», то це повинно Вас насторожити.
  3. Відгуки. Звертайте увагу на розділи "відгуки" і "наші клієнти". При цьому дуже добре, коли є контактні дані клієнтів, за якими ви можете, при бажанні, зв'язатися з ними і задати питання. Так само дуже добре, якщо в числі клієнтів є відомі фірми і організації.
  4. Каталог підрядників. Тут все просто: чим ширше і різноманітніше список, чим більше і якісніше опис (бажано з фото і відео), тим краще. Професійне агентство завжди надасть Вам широкий асортимент товарів і послуг, що дає можливість більш гнучко підійти до розробки програми Вашого заходу. Це так само допоможе уникнути ситуацій, коли Ви або хтось інший буде змушений шукати підрядників інтернеті.
  5. Офіс. Наявність офісу говорить про успішність і затребуваності event-агентства. Так що, якщо ви чуєте «ми зараз якраз переїжджаємо» або «у нас зараз йде ремонт», швидше за все офісу просто немає, і ви ризикуєте потрапити на людину з телефоном (читай статтю "Навіщо потрібні event-агентства?"). А це далеко не найкращий варіант, що тягне за собою відсутність елементарних гарантій і відповідальності, зате присутність ряду незручностей і різних неприємних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как предотвратить ...
Наступна новина: 1 січня у день народження ...

КОМЕНТАРІ