Про вплив спиртних напоїв на чоловічу силу

Про вплив спиртних напоїв на чоловічу силу

19.12.18 17:07 0 1292

Про шкоду алкогольних напоїв, як втім, і про куріння, сказано та написано досить багато. І незважаючи на це, до цих пір знаходяться ті, хто стверджує про збудливу, що підсилює ерекцію дію спиртного. А адже це глибока помилка! І на цей рахунок є медичне обгрунтування: алкоголь, потрапляючи в організм людини, діє на нервові закінчення, зменшуючи їх чутливість. Саме з цим пов'язане збільшення тривалості статевого акту. Однак з часом в результаті регулярного прийому спиртних напоїв прилив «чоловічої сили» змінюється пригніченням статевих функцій: знижується лібідо, збудливість і ерекція помітно зменшуються. І, як результат, питуща людина стає імпотентом.

Згідно зі статистичними даними, приблизно у 40-60% осіб, що страждають на алкоголізм І та ІІ стадії, спостерігаються проблеми з потенцією. Регулярне вживання призводить до зниження чутливості статевих органів і відчуттів під час сексу, порушення рухливості сперматозоїдів і, як наслідок, появи їхніх видозмінених форм.

Важливо: вживання алкогольних напоїв в ранньому (підлітковому) віці вкрай небезпечно. Підліток, що вживає алкоголь, ризикує стати імпотентом вже до 20-22 років! І в молодому віці не кожен чоловік зізнається в проблемах з потенцією, намагаючись вирішити проблему прийомом спеціальних таблеток (Віагра, Левітра і т.п.). Безконтрольний прийом подібних препаратів з алкогольними напоями створює ризик для життя!

Щоб вирішити проблему з слабшанням ерекції через часте вживання алкогольних напоїв, медики застосовують комплексний підхід. Тільки після ретельного обстеження стану всього організму (УЗД простати, аналіз крові на гормони, аналіз сперми та інші важливі дослідження) чоловікові призначають лікування, під час якого вживання спиртних напоїв категорично заборонено. Пам'ятайте: медикаментозне лікування еректильної дисфункції можливо тільки при повній відмові від алкоголю. Фахівці рекомендують збільшити фізичні навантаження, прогулянки на свіжому повітрі, забезпечити собі нормальний 8-годинний сон.

А вже після курсу лікування та повної відмови від алкоголю фахівці рекомендують почати прийом якісних препаратів, які мають позитивний вплив на чоловічий організм. Хороший вибір безпечних засобів для лікування статевого безсилля представлений на сайті інтернет-аптеки «Менс Пауер» (mens-power.com.ua ).

Будьте здорові!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Житомирщина із ...
Наступна новина: Реле напряжения Zubr: ...

КОМЕНТАРІ