Перевага безкоштовного софта перед платним

Перевага безкоштовного софта перед платним

19.12.18 19:13 0 2015

Зараз кожен з нас використовує комп'ютери кожен день, чи йде мова про персональний настільний комп'ютер або ноутбук, або ж про смартфон або планшет, адже це теж комп'ютери з можливістю установки на них практично будь-якого софта. Магазини додатків мобільних платформ зараз містять сотні тисяч додатків, які можуть бути простими ліхтариками, або ж повноцінними офісними пакетами, як наприклад Microsoft Office.

Безумовно, з офісними пакетами та іншими більш складними додатками ми більше працюємо на звичних нам настільних комп'ютерах під управлінням операційної системи Windows. Такі додатки, яких в мережі і на сайтах розробників і онлайн-магазинів софта дуже багато, можуть бути, як платними, так і безкоштовними. Далі, ми розберемо основні переваги безкоштовного софта, який до речі, можна завантажити з сайту biblsoft.ru.

Переваги безкоштовного софта і чому йому віддають перевагу?

Зараз можна знайти варіанти платного і безкоштовного софту для комп'ютера практично для будь-якого типу додатків. Причому, часто буває так, що безкоштовний софт по функціоналу практично не поступається платному, тоді у багатьох виникають питання, чому ж один платний, а інший ні. Навіщо ж тоді платити, якщо можна качати безкоштовний софт.

Є деякі нюанси, наприклад безкоштовний софт може підтримуватися, а може і ні. А ось платний софт завжди підтримується і тому його поліпшення не припиняється. Однак, безкоштовний софт насправді теж практично ніколи не кидають, якщо він популярний і користується попитом серед споживачів, адже він може містити наприклад рекламу і розробники за нього теж отримують певні гроші. Інші розробники просто часто є ентузіастами і такий софт теж не кидають і продовжують удосконалювати, коли розробнику цікаво створювати додаток, тоді воно буває ще й краще, ніж софт за гроші.

Основний плюс безкоштовного софта для користувачів звичайно ж полягає в його безкоштовності, адже російська людина особливо не звик платити за додатки на комп'ютері. Хоча тут є нюанси, щоб наприклад бути завжди захищеним від вірусів, більшість все ж платять гроші, тому як постійно підтримувати бази в актуальному стані і ніхто не буде. Однак, всі інші платні програми, як правило мають безкоштовні аналоги і немає навіть нічого страшного, якщо раптом його припинять підтримувати, якийсь час софт буде актуальним, а потім можна перейти на інший.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Оборудование для ...
Наступна новина: Онлайн кредит в МФО: ...

КОМЕНТАРІ