Як вибрати футбольні рукавички для воротаря?

Як вибрати футбольні рукавички для воротаря?

20.12.18 18:00 0 1791

Будьте впевнені в тому, що правильні воротарські рукавички збільшать ваші шанси зробити сейв. Футбольні воротарські рукавички є важливим елементом екіпіровки. Кожен компонент рукавичок допомагає захистити руку. Різні варіації рукавичок припускають використання їх в різних умовах.

Але перед тим, як купувати нові воротарські рукавички (до речі, за доступною ціною це можна зробити в інтернет-магазині azteca.com.ua/product-category/dlya-vratarya/perchatki/), потрібно більш детально дізнатися про їх основні конструктивні особливості та типи.

Конструкція

Рукавички складаються з 4 різних частин, причому кожна частина має специфічні функції:

  1. Тильна сторона руки. Вона повинна містити додаткові вставки для захисту руки при винесенні м'яча. Якість вставки зазвичай залежить від ціни. Рукавички дешевше, містять тільки один шар піни, а в більш дорогих моделях, крім піни, використовується ще і латекс.
  2. Пальці. Пальці мають найбільш якісний механізм захисту, вони призначені для кращого захоплення і утримання м'яча. Рукавички з захистом пальців містять додаткові шипи на внутрішній стороні долоні, щоб допомогти підтримці пальців. Матеріал утримує пальці навіть при дії на них додаткових навантажень, допомагаючи запобігти гиперєкстензии і пошкодження їх при парирування сильного удару. Жорсткість залежить від переваги воротаря. Деякі вважають за краще жорсткіші моделі, в той час, як інші вибирають більш вільну посадку для більшої рухливості пальців. Для кращого захисту пальців, зверніть увагу на рукавички, які мають згинаються пластикові вставки, замість звичайних. Дані вставки дозволять запобігти серйозним деформації пальців при відображенні удару.
  3. Долоня. Спеціальний матеріал на долоні також допомагає ловити і зберігати м'яч в руках. Тип долоні під воротарських рукавичках буває 2 текстур: гладкою і з западинами. Гладка долоню краще підходить для ігор. Вона містить прилипає ефект, що допомагає гравцеві схопити м'яч, але має тенденцію стиратися при великій кількості використання, тому рукавички з гладкою долонею найкраще використовувати тільки в іграх, щоб продовжити їхнє життя. З іншого боку долоню, що має структуру з западинами, краще для тренування. Вони теж мають спеціальне нанесення для кращого захоплення м'яча, але воно не таке сильне, як в рукавичках, призначених для ігор. Цей фактор робить їх значно міцнішими, отже, більш придатними для тренувань.
  4. Кріплення. Кріплення - це дуже важлива складова рукавичок. Кріплення буває трьох типів: гачок і петля, V-подібні та бандаж. Кріплення гаком і петлею здійснюється з використанням адаптируемого ременя, який можна затягнути чи послабити. V-подібні кріплення мають додаткову вентиляцію, що дозволяє зберігати руку в комфорті і прохолоді. Завдання бандажної кріплення - надійно обернути руку навколо зап'ястя, так само як і звичайна пов'язка, і забезпечити чудову підтримку зап'ястя.

Типи рукавичок:

  • Ігрові. Призначені для професійних воротарів. Вони зроблені з якісного латексу, для максимального захисту мають технології, що захищають пальці від пошкоджень. Через високих стандартів якості рукавички вимагають ретельного догляду, і не так довго служать, як інші види рукавичок.
  • Тренувальні. Призначені для початківців футболістів або професійних воротарів, для використання під час тренувального процесу. Вони мають менше зчеплення, але зроблені для того, щоб прослужити довше, ніж ігрові рукавички.
  • Під певну погоду. Рукавички такого виду зроблені для використання тільки в екстремальних умовах, так як вони створені для захисту рук від вологи і вітру.

Крій:

  1. Flat. Це найбільш традиційний крій рукавичок, який складається з одного шару піни, що дозволяє їм сидіти вільніше для більшої рухливості.
  2. Rolled / Gunn. Дані тип крою має "прікататься" дизайн. Це дає більш щільну посадку.
  3. Negative. При зворотному крої шов захований всередині рукавичок. Такі рукавички для жінок і чоловіків, які мають більш тонкі руки.
  4. Hybrid. Гібридний крій є поєднанням 2 вище перерахованих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Купить готовый квест ...
Наступна новина: Вивід із запою на дому: в ...

КОМЕНТАРІ