Вивід із запою на дому: в чому перевага?

Вивід із запою на дому: в чому перевага?

20.12.18 20:41 0 1171

В Україні пияцтво не рахується «чимось таким». Часто до нетверезому людині ставляться поблажливо - називають «веселенькі», а на його провини відмахуються: «що з нього взяти, з п'яниці». А ще, алкоголіків прийнято жаліти, і в російській мові надійно вляглося словосполучення «п'яниця гіркий». Горький він як раз тому, що за нього гірко. І п'є він - гірку. Чи не тому що вона не дуже солодка, а тому, що «з горя».

Запій - це циклічна пиятика. Якщо для того, щоб нейтралізувати наслідки минулого узливання, людині необхідно випити (похмелитися) - він алкоголік, а його стан - запій. Це справжнісінька хвороба, і її необхідно лікувати. Спочатку людині потрібен екстрений вихід із запою, а потім - і лікування алкоголізму.

Вивід із запою на дому

Запій - не тільки хворобливе і неприємне стан, але і небезпечне, в тому числі і для життя. Воно характеризується нездатністю організму переробляти надходить в нього спиртне. В результаті, алкоголь робить згубний вплив на всі внутрішні органи. Перший удар приймає на себе печінку, а слідом за нею і інші життєво-важливі «вузли і агрегати» людського організму.

Очевидно, що пацієнтові потрібна термінова детоксикація. Ось тільки везти його кудись в такому стані - не найкраща затія. Це не тільки непросто технічно, а й небезпечно, причому, не тільки для самого алкоголіка, але і для оточуючих. Кращий вибір в цій ситуації - виведення з запою на дому (до речі, в Києві його можна замовити в клініці "Медлюкс": https://medlux-detox.com.ua/vyvod-iz-zapoya-na-domu/).

Плюси виведення з запою на дому:

  1. Як це випливає з назви послуги, процедура детоксикації проводиться прямо у вас вдома - там, де білочка застала близької людини. Ось, ніж хороша виїзна наркологія.
  2. Процедура залишається невидимою для офіційної медицини і органів правопорядку. Це дуже важливо, адже коли людина потрапляє в поле зору офіційних служб, його «ставлять на облік», а значить, офіційно реєструють в якості алкоголіка. Від цього плями можна не відбутися до кінця днів.
  3. Не потрібно збирати і везти кудись людини в тому стані, в якому він знаходиться. Це безпечно для нього і оточуючих.
  4. У більшості регіонів наш нарколог буде у вас не більше ніж через півтора-дві години, а в Петербурзі, Москві і Підмосков'ї - набагато раніше. У підсумку, допомога буде надана набагато швидше, ніж ви встигли б зібратися і дістатися до стаціонару.
  5. Вивід із запою на дому коштує недорого. Більш того, якщо ви відразу ж вирішите госпіталізувати пацієнта в один з центрів мережі «Перший крок», ми віднімемо вартість виїзду нарколога на будинок із загальної ціни курсу лікування і реабілітації.
  6. Автомобілі виїзних фахівців обладнані всім необхідним для проведення досліджень крові та сечі, а також зняття кардіограми. У поліклініці вам, швидше за все, доведеться оббігти кілька кабінетів (а іноді і поверхів), щоб виконати ті ж самі процедури.
  7. Під час детоксикації пацієнт перебуває вдома, у звичній йому обстановці. Поїздка до медичного закладу може бути для нього важким випробуванням. І для вас - теж.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати футбольні ...
Наступна новина: Брендування транспорту: ...

КОМЕНТАРІ