В Кубку України з кікбоксингу WPKA серед дорослих та Всеукраїнських змаганнях з кікбоксингу WPKA збірна Тернопільщини здобула вісім медалей

В Кубку України з кікбоксингу WPKA серед дорослих та Всеукраїнських змаганнях з кікбоксингу WPKA збірна Тернопільщини здобула вісім медалей

21.12.18 11:21 0 666
У Києві завершились Кубок України з кікбоксингу WPKA серед дорослих та Всеукраїнські змагання з кікбоксингу WPKA. Участь у них взяли близько чотирьохсот спортсменів із Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Чернігівської областей та міста Києва. Тернопілля на цих турнірах представляли збірна команда, в складі якої виступали вихованці КУТОР «ДЮСШ з літніх видів спорту», спортивного клубу «Тернопіль» (РИНГ) та спортивного клубу «Спарта» з міста Заліщики.

Спортсмени змагались в розділах програми лоу-кік, фул-контакт та орієнтал. Результатом виступу тернопільської команди стало вісім золотих, шість срібних та шість бронзових медалей. Чемпіонами у своїх вагових та вікових категоріях стали: Сварян Артем (2007 р.н.), Мітюрьов Олександр (2006 р.н.) – двічі, Воробець Роман (2005 р.н.) – двічі, Чвач Антон (2005 р.н.), Король Станіслав (2004 р.н., м. Заліщики), Чулик Володимир (1995 р.н.). Тренери спортсменів Сергій Колесник, Ігор Кріль, Сергій Ганець, Василь Савчук.

Участь команди у змаганнях стала можливою завдяки сприяння управління фізичної культури і спорту Тернопільської ОДА (начальник Мацикур В.С.), представництва Громадської організації Федерація кікбоксингу України в Тернопільській області WPKA (голова Колесник С.Є.) та батьків спортсменів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Житомирі відкрили ...

КОМЕНТАРІ