Просто про вибори в громадах: в ОБСЄ підготували роз’яснювальні матеріали

Просто про вибори в громадах: в ОБСЄ підготували роз’яснювальні матеріали

21.12.18 14:06 0 605
23 грудня відбудуться вибори в більш ніж 80 об'єднаних громадах. На допомогу виборцям експерти проектів ОБСЄ підготували інформаційні буклети та плакати.

Громадські організації, які працюють з виборцями, мають змогу роздрукувати та використовувати матеріали для роз'яснення.

Плакат «Порядок голосування» на місцевих виборах» (ЗАВАНТАЖИТИ)

Плакат пояснює деталі процедури голосування. Чи можна голосувати за ID-карткою? Чи можна проголосувати, якщо прийшов(ла) на дільницю за 5 хвилин до 20:00? Чи заборонено законом фотографувати свій заповнений бюлетень? Чи має виборець право винести бюлетень з дільниці?

Плакат «Порядок голосування на місцевих виборах» Розроблено в рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців, що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці та за запитом Центральної виборчої комісії за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку, Міністерства закордонних справ Норвегії та Уряду Королівства Данія.

Буклет та плакат «Перші вибори в об'єднаних громадах» (ЗАВАНТАЖИТИ буклет, ЗАВАНТАЖИТИ плакат)

Матеріали будуть цікавими виборцям, які обиратимуть ради та голів об'єднаних територіальних громад.

Матеріали виготовлено в рамках проекту «Підтримка належного врядування в місцевих громадах як складової реформи децентралізації» Координатора проектів ОБСЄ в Україні, що виконується на запит Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Проект фінансується Місією Сполучених Штатів Америки до ОБСЄ, Міністерством закордонних справ Королівства Норвегії, Федеративної Республіки Німеччина та Литовської Республіки.

Джерело: Децентралізація

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 21 грудня для жителів ...

КОМЕНТАРІ