Депутат Київради Негрич: Напад на мене вважаю політичною провокацією

Депутат Київради Негрич: Напад на мене вважаю політичною провокацією

21.12.18 16:09 0 1119

13 липня на засіданні Київської міської ради "кіборг" Андрій Герасименко напав на депутата від фракції "Солідарність" Миколу Негрича. У коментарі Негрич заявив, що "активісти ввели в оману ветерана АТО і направили його агресію проти мене особисто".

Інцидент в Київській міській раді - це політична провокація, заявив депутат від фракції "Солідарність", член постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування Микола Негрич, коментуючи бійку на засіданні Київради 13 липня, на якій розглядалося питання скандальної столичної забудови на проспекті Перемоги, 90/1.

"Я не розумію, чому ЗМІ пишуть, що мене вдарили. Це неправда, був не удар, а поштовх. На вчорашньому відкритому засіданні земельної комісії до мене підійшов незнайомий чоловік і запитав: "Ти Негрич?" Я відповів: "Так". Незнайомець задав друге запитання: "Значить, я вимагав гроші?" я не зрозумів питання, перепитав: "Хто?" - після чого ця людина мене штовхнула, підбігли інші депутати, і все закінчилося", - розповів Негрич.

Пізніше з'ясувалося, що нападником був ветеран АТО, захисник донецького аеропорту старший лейтенант Андрій Герасименко. За словами активіста Володимира Тищенко, який зняв бійку на відео, "кіборга" образили слова Негрича про те, ніби він вимагав у забудовника гроші. Депутат від "Солідарністі" підкреслив, що ніколи не звинувачував ветерана АТО в здирстві, і звернув увагу, що першим відео в мережу виклав саме Тищенко, який є не просто активістом, а й членом комітету київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

"Мені здається, інцидент у Київраді - спланована політична провокація з боку Тищенко та ще кількох активістів. Інакше як пояснити, що вони так "вчасно" встигли зняти відео? Думаю, активісти ввели в оману шановного ветерана АТО і для чогось направили його агресію проти мене особисто. Хоча я вперше в житті бачив "кіборга" і не маю ніякого відношення до забудови. Зате Тищенко має відношення до київському осередку "Свободи", але у мене немає підстав безпосередньо звинувачувати партію, ми нормально спілкуємося з колегами-депутатами цієї політсили", - підкреслив Негрич.

Депутат Київради додав, що відразу після інциденту вийшов з робочої комісії, яка розглядала скарги Герасименко, щоб "не бути упередженим".

"Я принципово вийшов з робочої групи, нехай вони розглянуть і об'єктивно винесуть рішення по забудові. Адже я після вчорашнього випадку буду упереджено ставитися до скарг ветерана АТО. Якщо винен забудовник, і приватний будинок дійсно постраждав від йдуть поруч будівельних робіт - будівельна компанія повинна відшкодувати збиток. Це нескладно встановити за допомогою експертизи. Це вже технічна, а не політична річ. Просто вести себе треба цивілізовано, обговорювати все на комісії, надавати документи, а не нападати і влаштовуютьсяь скандал", - підсумував Негрич.

По матеріалам: www.negrych-nikolay.kiev.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Люки каналізаційні ...
Наступна новина: Чому жінки люблять ...

КОМЕНТАРІ