Чому жінки люблять отримувати золото в подарунок

Чому жінки люблять отримувати золото в подарунок

21.12.18 17:21 0 939

З точки зору психології, найкращим подарунком для жінки є той, який висловлює особистість того, хто дарує, показує увагу до інтересів обдаровує і відповідає змісту свята. Ще краще, якщо подарунок може розкрити почуття, які Ви відчуваєте.

Золото відповідає всім цим вимогам. Більш того, покупка ювелірних виробів повністю збігається зі схильністю чоловіків до дарування практичних речей. Прикраси - це те, що жінка буде носити із задоволенням. Те, що гарантовано буде використовуватися в повсякденному житті, а не припадати пилом на полиці в оточенні інших дрібничок.

Купуючи в подарунок золото (до речі, зробити це можна тут), Ви можете бути впевнені, що презент сподобається Вашій другій половинці. Чому?

Цінність золота як відображення цінності відносин

Щедрість - одне з найважливіших якостей, яке жінки шукають в своїх обранців. І справа зовсім не в меркантильності. Хочете знати, що представниці прекрасної статі бачать в дорогих подарунках насправді?

  1. Підсвідомо щедрість сприймається як прагнення оберігати і піклуватися.
  2. У бажанні дарувати ювелірні прикраси відбивається вдячність за щасливе спільне життя.
  3. Щедрі чоловіки насолоджуються самим актом вручення золота, що підтверджує їх чутливість до жіночих потребам.
  4. Щедрість - це не просто готовність витратити певну суму грошей, щоб порадувати свою кохану. Це здатність віддавати свій час, свою увагу і емоції.

Відкриваючи в свято коробочку з прикрасою з золота, жінка розуміє, що вона по-справжньому важлива для Вас. А це означає, що вона може сміливо дивитися в завтрашній день і бути спокійною за Ваше спільне майбутнє.

Золото - символ уваги до особистості жінки

З любов'ю обраний подарунок означає те, що Ви багато знаєте про свою кохану жінку. Знаєте її інтереси і смаки і купуєте те, що їй підходить. Ювелірні вироби - це аксесуари, які можна носити з різними нарядами, так що Вам не важко буде підібрати вироби до будь-якого стилю.

Якщо Ви погано орієнтуєтесь в прикрасах, зверніться за порадою до продавця-консультанта.

Він допоможе Вам знайти ідеальний варіант, якщо Ви розповісте:

  1. Скільки років Вашій коханій, як вона виглядає і який одяг носить найчастіше.
  2. Який спосіб життя веде, ким працює і чим захоплюється.
  3. Які прикраси вона вважає за краще: вид золота, колір каменів, дизайн.
  4. На честь якої події Ви хочете зробити подарунок.

Зосередьтеся на жінці, якій Ви купуєте золото. Подивіться на світ її очима. Згадайте, про що вона мріє і до чого прагне. Тоді і тільки тоді прикраса стане для неї по-справжньому важливим, таким, яке не просто яскраво виблискує, а зачіпає в душі якісь особливі струнки.

Прикраси із золота - сполучна ланка

Жінкам важливі подарунки, які мають емоційне значення. Прикраси, які тісно пов'язані з якимось місцем або людиною, завжди будуть особливо дороги. Саме тому золото стало кращим металом для створення ювелірних виробів - воно допомагає зберегти спогади на десятки років.

Провели спільний відпустку на море? Подаруйте прикраса з золота, жовтого як море, з сапфірами, синіми як хвилі. Хочете нагадати про першу зустріч в осінньому парку? Покладіть в оксамитову коробочку сережки з гранатовими і цитринові підвісками, схожими на листопад. Якщо Ви святкуєте загальну дату, купите ювелірні вироби, що доповнюють один одного: парні кільця або кулони, однакові по плетінню ланцюжка або браслети.

Дарування - не такий вже безкорисливий жест. Ви ж напевно очікуєте отримати у відповідь захоплення в очах і щасливу посмішку. Вручення золота стане для Вас обох одним з найрадісніших моментів свята. Для жінки - по усім вищевикладеним причин. Для Вас - просто тому, що Ви зуміли доставити радість близькій людині.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Депутат Київради Негрич: ...
Наступна новина: Самі поширені поломки ...

КОМЕНТАРІ