Чотиризірковий комплекс Vozdvyzhensky Boutique Hotel в Києві

Чотиризірковий комплекс Vozdvyzhensky Boutique Hotel в Києві

21.12.18 19:56 0 1338

Столиця України щорічно приймає сотні тисяч туристів, саме тому отели в Киеве завжди затребувані та відвідувачам міста дуже важко вибрати місце для зупинки. Сьогодні ми розглянемо елегантний чотиризірковий комплекс Vozdvyzhensky Boutique Hotel, який розташований біля знаменитого Андріївського узвозу в Києві, навпроти Національного музею історії України та Десятинного провулка. Поблизу знаходиться безліч пам'яток центру столиці, фунікулер, станція метро Поштова площа, річковий вокзал, так що багато гостей вибирають готелі в Подільському районі Києва.

Родзинкою і гордістю даного закладу є шикарний терасний сад, в який так приємно виходити вранці, слухаючи пташині трелі і насолоджуючись пахучою природою.

В готелі Vozdvyzhensky зупинялося чимало відомих персон, серед яких популярні актори і музиканти - Кейко Мацуї, Олексій Серебряков, Сергій Гармаш, Лія Ахеджакова, Михайло Боярський, група Smokie і багато інших.

Опис номерів

Бутік-готель Воздвиженський пропонує своїм гостям 26 вишукано оформлених номерів. Кожен з них може похвалитися індивідуальним дизайном. Доступно чотири категорії номерів:

  • стандарт;
  • покращений;
  • ексклюзивний;
  • люкс.

Стандартний одномісний номер площею 9 кв. метрів відмінно підійде для транзитного туриста, який знайде тут все необхідне для відпочинку. У номері є шафа для одягу, робочий стіл, кондиціонер, доступ до Wi-Fi, ванна кімната.

Покращені номери є як одномісні, так і двомісні. Тут є зона відпочинку з комфортними кріслами і журнальним столиком, ванна кімната, письмовий стіл. Стіни номерів прикрашені роботами українських художників.

Ексклюзивний номер Будуар оформлений в ніжних тонах і обставлений шикарними італійськими меблями. Тут люблять зупинятися молодята, для них діє спеціальна пропозиція. У кімнатах висять затемняющие штори, є можливість регулювати яскравість світла. Ванна кімната обладнана джакузі.

З вікон світлого і просторого ексклюзивного номера Клаб відкривається вид на Андріївський узвіз. Кімнати обставлені розкішними меблями і прикрашені різними декораціями, роботами українських художників. За запитом гостям надається обідній стіл зі стільцями для проведення романтичної вечері.

Двокімнатний люкс - затишний і ошатний номер готелю Воздвиженський, виконаний в теплих тонах і декорований натуральними лляними тканинами. Гостям надається комфортна ліжко, робочий стіл, плазмовий телевізор, розкладний диван у вітальні, що дозволяє збільшити кількість спальних місць.

Інфраструктура

На території Vozdvyzhensky Hotel є розкішний ресторан Тераса, де подаються страви української кухні та страви, приготовані на грилі. Для дітей розроблено спеціальне меню. Вранці тут накривається сніданок по системі шведський стіл, а при бажанні можна замовити сніданок в номер. У літню пору приємно випити чашечку кави або чаю в зеленому саду.

Для організації ділових зустрічей та інших заходів є кілька залів - універсальний конференц-зал, мала вітальня і кімната для переговорів. Доступна вся необхідна апаратура і обладнання, пропонуються різні методи і схеми розміщення меблів. Проводиться організація кави-пауз, ланчів, банкетів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ