Чому речі краще зберігати на складі?

Чому речі краще зберігати на складі?

24.12.18 12:03 0 1917

Квадратні метри київських житлових приміщень занадто дорогі для того, щоб використовувати їх не за призначенням - для складування речей, якими ви не плануєте користуватися в поточному сезоні. Тому жителі столиці розміщують їх на антресолях, в підвалах, на горищах, в гаражах. Але це незручно та небезпечно, і все більше людей для зберігання речей Київ віддають перевагу складам тимчасового зберігання (СТЗ). Давайте ж розглянемо переваги такого сезонного притулку речей.

Базові переваги СТЗ:

  • Ефективне вивільнення корисної площі. Це навіть не перевага, а потреба, для задоволення якої й створено склади тимчасового зберігання.
  • Захист майна від посягання третіх осіб. Завдяки цілодобової охорони, систем відеоспостереження та сигналізації зберігання речей на СТЗ більш безпечно, ніж у квартирі, на дачі, гаражі та навіть на роботі. Камери, бокси або контейнери, розташовані на складах, надійно замикаються, а ключ залишається тільки у вас.
  • Захист від техногенних факторів. Склади тимчасового зберігання обладнані сучасними пожежними сигналізаціями і системами пожежогасіння. Крім того, їм не страшні повені і потопи.
  • Захист від шкідників і примх природи. Герметичні камери схову та бокси надійно захистять ваші речі від дощу, конденсату, плісняви, грибка і гризунів, які можуть зіпсувати майно навіть за короткий термін.
  • Дотримання режимів збереження. Сучасні склади обладнані не тільки протипожежним обладнанням. У більшості з них налагоджений ефективний клімат-контроль. Це дозволяє утримувати ваше майно при оптимальному співвідношенні температури, вологості повітря та ступеня вентіліруємость складських приміщень.
  • Цілодобовий доступ до речей. Ви можете приїхати на склад в будь-який час і без перешкод забрати ваші речі, або покласти в камеру щось ще.
  • Зручність. Крім власне зберігання, послуги СТЗ можуть включати навантаження, транспортування, розвантаження, складання-розбирання меблів, підготовку до тривалого перебування в складському приміщенні й упаковку будь-яких речей.
  • Відчутна економія. Деякі люди думають, що зберігати речі на сучасному складі - дуже дорого. Але в перерахунку на квадратний метр послуги ВХР набагато дешевше, ніж оренда офісу або квартири в столиці. Додайте сюди гарантії безпеки та збереження майна - і зрозумієте, що набагато вигідніше довірити турботу а речах професіоналам, ніж кожен день переживати, залишивши їх в гаражі у одного.
  • Важливо, що ви можете розмістити на складі будь-яке майно, не заборонене до обігу на території України.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Житомирі привітали ...
Наступна новина: Уход за пожилыми ...

КОМЕНТАРІ