МФО Miloan: огляд компанії

МФО Miloan: огляд компанії

25.12.18 14:45 0 1410

Miloan - це нова компанія українського ринку мікрокредитування, яка за друге півріччя 2017 року вирвалася в Топ-10 МФО України, вставши на один рівень з Topcredit, Бистрозайм і Mycredit.

Miloan пропонує кредити на карту, які дуже зручні в багатьох ситуаціях, коли терміново потрібні гроші на покупки, лікування або оплату комунальних послуг. Для клієнтів доступний кредит до 4000 гривень на термін до 30 днів, а також є можливість продовжити користування позикою на 3, 7 і 15 днів.

Загальне враження

Сайт Miloan досить простий: на головній сторінці стандартний кредитний калькулятор, який розраховує суму кредиту і термін погашення, блоки з перевагами і мінімум основної інформації, необхідної для позики.

Сайт не перевантажений графікою - яскраві елементи (наприклад, логотип-кавун) дуже вдало поєднуються з функціональною частиною. Також є розділи з інструкціями про отримання кредиту, способи погашення (детальна інформація за всіма способам оплати позики) і пролонгації.

Ресурс компанії Мілоан адаптований під клієнтів: меню просте, все інструкції з фотографіями, покрокові дії завжди поєднуються зі спливаючими підказками та рекомендаціями. Великий плюс Miloan - багатомовність. Сайт доступний українською та російською мовами.

Сторінки сайту прості і зрозумілі для користувачів. Під час тестування на сайті проводилися технічні роботи, про які попереджали заздалегідь (було оповіщення на посаді і банер на сайті). Після цього ми виявили оновлений дизайн сайту і ще більш швидкий процес отримання кредиту.

Висновки

Компанія Miloan - досить зручний сервіс, без зайвих перевантажень інформацією і з досить простою системою. Єдина незручність - необхідність додавання фотографій з документами. Але це можна обгрунтувати тим, що компанія відносно нова, а такі лідери, як Ccloan і Moneyveo також спочатку мали подібні вимоги.

Співробітники компанії компетентні і ввічливі. Радує підтримка процесу оформлення кредиту поштою і телефону, що дозволяє швидко зреагувати на необхідність підписати електронний договір або користуватися позикою, тому що він підтверджений.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Автобусні тури: Основні ...
Наступна новина: Пошаговая формула для ...

КОМЕНТАРІ