Тернопільщина отримала додатково понад 20 мільйонів гривень на освіту

Тернопільщина отримала додатково понад 20 мільйонів гривень на освіту

27.12.18 14:26 0 577
Те, що в Тернопільській області за останні три роки вкладаються значні фінансові ресурси в освіту, відомо кожному. Й надалі дана галузь продовжує фінансуватися, і кошти вкладають у капітальні ремонти, оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів, що підтверджує: змінюється не лише форма, а й зміст.

«Крім того, – акцентував голова ТОДА Степан Барна під час Ради регіонального розвитку Зборівського району, – ми отримали ще додаткових майже 17 млн. грн. на кабінети природничо-математичного циклу і більше 7 млн. грн. – на внутрішні вбиральні в школах. Ми зараз будемо здійснювати перерозподіл між районами для того, щоб разом вирішити ще й ці питання. Тож, коли будуємо філософію нашої роботи, для мене головним критерієм є бажання змінювати конкретну послугу».

Степан Барна підкреслив, що за останні три роки практично в усі навчальні заклади області здійснювалися капітальні вкладення. А саме: закупили 59 нових шкільних автобуси, в тому числі три у Зборівський район (з 1991 до 2015 року було закуплено лише близько 40-ка автобусів, – ред.); збудовано дві нові школи, програма «Нова українська школа» охопила всі навчальні заклади, де є першокласники; закупили понад 3 тисячі нових комп'ютерів, замінили вікна та двері на енергозберігаючі, оновили фасади, перекрили дахи, придбали нові кабінети фізики, хімії та біології тощо.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ