Підлогові конвектори ISAN

Підлогові конвектори ISAN

28.12.18 15:44 0 1380

Компанія ISAN Radiátory s.r.o. - лідер з виробництва радіаторів в Чеській Республіці. Майже вся продукція експортується, в основному в країни Євросоюзу, що свідчить про високу якість вироблених опалювальних приладів (до речі, в Україні її можна придбати в інтернет-магазині kanalniki.com.ua).

Підлогові конвектори

Компанія ISAN - виробник з більш ніж полвековим досвідом, що пропонує споживачам різноманітний асортимент підлогових конвекторів ISAN TERMO, конвекторів та пластинчастих радіаторів ISAN EXACT, конвекторів з пластинчастими теплообмінниками ISAN EXACT ECOLITE, секційних радіаторів ISAN ATOL і радіаторів з ребристими трубами ISAN SPIRAL, а також полотенцесушителей і дизайнерських радіаторів ISAN MELODY. Сучасний дизайн, відмінний зовнішній вигляд, прогресивні рішення при конструюванні гарантують високу якість продукції компанії ISAN.

Компанія ISAN в першу чергу вирішує завдання задовольнити вимоги замовника, дотримуючись вимог по екологічності застосовуваних матеріалів і захисту навколишнього середовища. Виробництво продукції відповідає стандарту ISO 9001: 2008.

Підлогові конвектори ISAN призначені для установки в канали в підлозі у віконних прорізів з низьким склінням. Для замовлення доступні конвектори ISAN без вентиляторів з природною конвекцією серія FLK, конвектори з вентиляторами серія FLT і конвектори з вентиляторами для умов роботи у вологому середовищі FLB.

Підлогові конвектори ISAN серії FLB оснащені осьовими вентиляторами 12В і можуть витримати часткове короткий заповнення. Певні моделі внутріпольних конвекторів ISAN серії FLT, і все конвектори серії FLB призначені для використання як в режимі обігріву, так і охолодження.

Управління

Для управління роботою підлогових конвекторів ISAN можливе використання термостатів і настінних пультів управління різних виробників. Компанія ISAN також розробила свій пульт управління, який має великий набір можливостей для налаштування роботи підлогових конвекторів ISAN.

Для комутації підлогових конвекторів ISAN використовується регулятор SR201. Також в середині конвектори ISAN можуть бути інтегровані в загальну систему диспетчеризації будівлі за допомогою протоколів Lon Works, EIB, і т. д.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: КИПиА и системы ...
Наступна новина: Риніт у дітей: симптоми і ...

КОМЕНТАРІ