Професійний еротичний масаж - ваш шлях до насолоди

Професійний еротичний масаж - ваш шлях до насолоди

29.12.18 14:10 0 6002

Еротичний масаж істотно відрізняється від звичайного, перш за все своїм призначенням. Якщо звичайний масаж спрямований найбільше на поліпшення фізичного самопочуття людини, то метою еротичного є пробудження чуттєвості за допомогою стимуляції ерогенних зон. В результаті професійно виконаного сеансу клієнт може краще пізнати особливості свого тіла і отримати моральне і фізичне задоволення і насолоду.

Під час проведення сеансу масажистка (або чоловік-масажист) тактильно впливає на чутливі області, в основному зосереджені на статевих органах, а також на шиї, грудях і ногах. Через це підхід до кожного окремого клієнта строго індивідуальний, адже у кожної людини розташування ерогенних зон різне. Салон еротичного масажу з цієї причини повинен наймати кваліфікований персонал для того, щоб зробити приємно усім клієнтам без винятку. До речі, салон "Каприз" пропонує професійний еротичний масаж Львів за доступною ціною.

Чим еротичний масаж кращий стриптизу?

Стриптиз, на відміну від якісно виконаного еротичного масажу, спрямований більше на візуальне задоволення клієнта. Під час стриптизу танцівниця фізично контактує з клієнтом тільки в рідкісних випадках. Еротичний масаж ж дозволяє отримати не тільки моральне, а й фізичне задоволення, і це є його незаперечною перевагою перед стриптизом. Плюсом такого масажу є і те, що він майже завжди виконується індивідуально, винятком може бути тільки парний масаж. У стриптиз-клубі ж завжди багато відвідувачів, а дозволити собі приватний танець може не кожен.

Різновиди еротичного масажу

На сьогоднішній день розроблено дуже багато методик еротичного масажу, проте традиційно найбільш популярними з них є:

  • тайський масаж ерогенних й інтимних зон;
  • масаж, що виконується всім тілом (бодімассаж);
  • лінгам (призначений для чоловіків).

У тайському масажі стимуляція ерогенних зон і статевих органів може здійснюватися не тільки рукам, а й язиком і губами, що надає такому сеансу новий емоційний відтінок.

Бодімассаж масажистка виконує також не тільки за допомогою рук, але і всім тілом, включаючи груди, сідниці й живіт. Під час такого сеансу виникає особливо сильний контакт між тілами клієнта і масажистки, що робить цей метод дуже популярним у всьому світі.

Лінгам для чоловіків заснований на стимуляції і фізичному впливі на статеві органи, де зосереджено багато ерогенних зон. Для виконання цього різновиду масажу створюється інтимна і чуттєва обстановка, можуть застосовуватися різні ароматичні масла, розслаблюючий музичний супровід і т. д.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Еротичний масаж: які він ...
Наступна новина: Протезирование при полном ...

КОМЕНТАРІ