Як і який вибрати портативний біотуалет?

Як і який вибрати портативний біотуалет?

02.01.19 22:54 0 1956

Проблему вуличних туалетів вдало змогли вирішити їх сучасні аналоги. Вони дозволили позбутися постійних незручностей дачникам і власникам приватних будинків, до яких не підведена центральна каналізаційна система. А також стали в своєму роді знахідкою для тих, хто змушений здійснювати тривалі автомобільні поїздки. Сучасний біотуалет портативний - це мобільний пристрій, що має різні форми, дизайн і невеликі габарити. Давайте ж розглянемо ці пристрої більш детально, а розповість нам про це співробітник сайту https://yaprofi.ua/products/santehnika/santehnika-ulichnaya/biotualet/zaporozhe, на якому безпосередньо можна замовити біотуалет в Запоріжжі.

Історія

Перші портативні моделі з'явилися дуже давно. Вони використовувалися англійськими військами в Першу світову війну. Але вони були ще дуже громіздкі і важкі. Не далеко від них за своїми параметрами пішли і «докерських туалети», винайдені в Каліфорнії в 1940-х роках. А ось дійсно портативної моделлю стали розробки канадського авіаконструктора, який винайшов перший зразок біотуалету. Він був мобільний, водо- і енергонезавісім і став прообразом сучасних зразків.

Конструкція

Вони складаються з двох досить легко поділюваних пластикових бачків. Верхній виконаний у вигляді унітазу з кришкою та ємності з водою. Нижній - це бак, в якому під впливом спеціального складу відбувається процес переробки відходів. Причому він може мати різні обсяги.

Деякі вироби оснащені індикаторами рівня води і заповнення, а також блокуванням клапана спуску, що перешкоджає поширенню запахів.

Мобільні пристрої відрізняються невеликими габаритами і вельми зручні в застосуванні при короткочасних виїздах на природу. Купуючи такий пристрій для поїздок, на перше місце ставлять зазвичай його розміри. Воно повинно уміщатися в багажнику автомобіля і при цьому мати невелику вагу навіть з повним баком.

Принцип дії

Принцип роботи і устройствоБіотуалет має просту конструкцію, але все ж вам доведеться витратити трохи часу на його складання і підготовку до експлуатації. Вона полягає в з'єднанні окремих елементів відповідно до інструкції і заповненні зливного бака водою або спеціальною рожевою рідиною.

У нижню ємність заливають зелений складу, який розбавляється 2-ма літрами води. Після заповнення баки мають у своєму розпорядженні один над іншим і защелкивают фіксатори. Тепер біотуалет повністю готовий до експлуатації.

Його принцип дії заснований на розкладанні відходів за допомогою спеціальних наповнювачів, які розміщуються в нижній частині конструкції. Її очищення виконується через певний проміжок часу в залежності від обсягу бака. Після чого ємність промивається водою і може бути використана далі.

Якщо ви плануєте користуватися біотуалетом в холодну пору року, то необхідно встановлювати його в опалювальному приміщенні, оскільки при негативних температурах його застосування неприпустимо.

По складу очищувальних рідин їх підрозділяють на:

  • формальдегідні;
  • амонієві;
  • біологічні.

Перші вважаються дуже токсичними і можуть застосовуватися тільки в разі зливу відпрацьованих речовин в каналізацію. Решта два передбачають викид субстанції в компостну яму, з можливістю подальшого застосування в якості біодобрива.

Вибір - в залежності від параметрів

Модель мобільного біотуалету повинна відповідати вашим потребам. Тому при виборі необхідно звертати увагу на такі параметри:

  1. Висоту сидіння (залежить від вашого зростання і наявності дітей в родині).
  2. Наявність додаткових функцій (електрична помпа, двосторонній змив).
  3. Ємність баку (залежить від кількості членів сім'ї).
  4. Індикатори заповнення (сигналізують про необхідність очищення).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ