Жіноча водолазка: Історія та наші дні

Жіноча водолазка: Історія та наші дні

03.01.19 14:33 0 1658

Сьогодні на світові подіуми з тріумфом повертаються водолазки - до загальної радості всіх жінок. Адже водолазка, на відміну від багатьох інших елементів одягу, не тільки прекрасно виглядає, але і надзвичайно зручна в носінні: надівши водолазку, Ви ніколи не замерзнете! До речі, водолазки за доступною ціною ви можете придбати в інтернет-магазині https://krasota-ua.com/shop/category/zhenskaia-odezhda/golfy.

Як і багато інших речей жіночого гардеробу, ця кофта прийшла з чоловічого гардероба. Жіночі водолазки з'явилися в гардеробі приблизно в 15 столітті, і називалися вони по іншому. Згодом така кофта з довгим коміром, що прикриває шию, служила формою для водолазів, військових льотчик і професійних гонщиків, оскільки відмінно зігрівала і захищала від тертя з важкими елементами форми і костюмів. Не останню роль в популяризації водолазки зіграв знаменитий модельєр П'єр Карден - саме він запропонував звичайним жінкам носити прості водолазки обтягуючого фасону з тонкої вовни.

Цей простий та непомітний одяг припав до смаку багатьом жінкам, тому що варіантів для її застосування дуже багато від повсякденних до святкових.

  • Жіночі водолазки - це одяг, який можна одягнути в будь-яку пору року, як влітку в дощову погоду, так і взимку під низ верхнього одягу. Плюс до всього вони відмінно поєднуються з іншим одягом.
  • Основною перевагою водолазки є подовжена горловина, що дозволяє носити її в будь-яку погоду. Вашому гардеробі обов'язково має бути не менше трьох видів водолазок для різних випадків.
  • Через свою практичності водолазка завжди користувалися підвищеним попитом. Цей вид одягу не тільки вигідно підкреслює фігуру, виділяючи талію і груди, а й відмінно поєднується практично з будь-яким предметом одягу і як самостійний спосіб (наприклад зі спідницею або брюками) і як доповнення ансамблю (кардиган, жилет, сарафан, безрукавка, пальто). Вона чудово поєднується з будь-якої сучасної одягом, вигідно доповнюючи образ.
  • Як правило, водолазки шиються з еластичних тканин, що дозволяє тримати форму навіть після багатьох прань. Це ще одне практичне перевага цього виду одягу.

Найбільш універсальний колір - чорний, тому що він підійде до будь-якого ансамблю. Але не втрачайте можливість придбати і щось яскравіше, це пожвавить нудний офісний ансамбль і не залишить Вас непоміченою. Зараз існує безліч водолазок вечірнього плану. Вони можуть бути декоровані вишивкою, намистинами, паєтками. Для літнього вечора відмінним доповненням буде водолазка з мережива або з прозорої сітки. Є моделі водолазок без рукавів, з коротким рукавом або рукавом 3/4.

Так що сміливо експерементіруйте і створюйте різні образи з цим практичним предметом жіночого одягу!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ