Цементно-піщана черепиця Braas: основні переваги

Цементно-піщана черепиця Braas: основні переваги

07.01.19 14:33 0 2940

Цементно-піщана черепиця Braas за якістю не гірша ніж натуральна керамічна черепиця. Вона складається з природних компонентів: кварцового піску, цементу і води. Всі матеріали проходять ретельну перевірку.

На першому етапі виробництва черепиці Braas відбувається первинний контроль якості сировини. Після цього всі компоненти змішуються в певних пропорціях, і в них додається барвник. Колір фарби черепиці буде стабільний протягом усього часу використання, так як після прокатки черепицю додатково фарбують. Для фарбування застосовують тільки високоякісні німецькі барвники. Пізніше вона відправляється в сушильну камеру, де цемент стає міцним. Потім черепиця в сухому стані вдруге фарбується.

На всіх етапах виробництва співробітники лабораторій безперервно контролюють якість продукту, перевіряють покрівлю на:

  1. міцність;
  2. морозостійкість;
  3. геометрію лінійних розмірів;
  4. стійкість до УФ променів.

Далі, ми розглянемо основні "+" даної черепиці, а розповість нам про них співробітник офіційного представника компанії Braas в Україні - https://www.braas.co.ua/cementno-peschanaja-cherepica-braas/.

Переваги черепиці Braas:

  • Компанія Браас - це міжнародна компанія. Вона має мережу з 150 виробництвами в різних країнах світу.
  • Braas має досить хорошу репутацію на українському ринку. За цей час було доведено високу якість покрівлі. Компанія весь час освоює і впроваджує нові технології, які сприяють підвищенню якості матеріалів та сервісу. Браас забезпечує гарантійну підтримку всіх своїх матеріалів.
  • Ніякого шуму. Цементно піщана черепиця, так як і керамічна черепиця Braas, формує сприятливий мікроклімат в мансардному приміщенні. Завдяки вихідній сировині цей матеріал не виділяє шкідливих для людини речовин і ефективно глушить всі посторонні звуки.
  • Величезний асортимент за формою і кольором.
  • Черепиця Braas - це естетично красивий матеріал. Вона виглядає набагато краще, ніж аналоги.
  • При перепадах температури лінійні розміри залишаються незмінними. Цементно піщана черепиця не втрачає своїх розмірів і форму під час різких кліматичних перепадів, чим не можуть похвалитися металочерепиця, бітумна черепиця або полімерпіщана черепиця, будь-які матеріали з бітуму і пластика або заліза при нагріванні розширюються.
  • Монтаж може відбуватися в будь-який час року. Під час монтажу такої покрівлі немає температурних обмежень, тому працювати з нею можна в будь-який час року. При низьких температурах матеріал не буде тріскатися, а в навіть саму спекотну погоду не перегріється. Цим він вигідно відрізняється від бітумних матеріалів.
  • БРААС випускає продукцію відмінної якості з високим терміном служби. У виробництві компанія застосовує тільки якісні та натуральні матеріали, які проходять перевірку у власних лабораторіях. Крім цього, всі етапи виробництва перебувають під жорстким контролем. Найвищим показником даної черепиці є морозостійкість, яка оцінюється в 1000 циклів відтавання і заморожування. Термін служби черепиці може досягати 100 років, а офіційна гарантія складає 30 років.
  • Пожежна безпека. Оскільки бетон не має властивості горіти, то і сама черепиця Браас повністю байдужа до нього. У будівництві її можна використовувати без будь-яких обмежень. До всього іншого вона ще й має низьку теплопровідність, тому працює як хороший утеплювач будинку в цілому.
  • Простота монтажу. За рахунок того, що у черепиці є один пазовий замок по вертикалі, вона дуже легко монтується на даху. Завдяки цьому ж кріпленню буде не важко замінити окремі пошкоджені черепички вже на використовуваній покрівлі.
  • Не страшні сильні вітри, урагани та бурі. Висока міцність цього будівельного матеріалу досягається за рахунок дотримання певних технологій виробництва, а саме після того, як черепиця проходить формовку і сушку, її покривають другим шаром захисної фарби, після чого вона витримує 28 діб до набуття бетоном повної міцності. Такій черепиці не страшні будь-які механічні навантаження. Можна не переживати про те, що град або буря можуть завдати матеріалу будь-які пошкодження. Завдяки власній вазі цієї покрівлі, їй не страшні сильні вітри і вона не має парусності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ