Житомирщина: геннадій Зубко та керівництво області й міста долучилися до святкової служби у Свято-Михайлівському соборі.

Житомирщина: геннадій Зубко та керівництво області й міста долучилися до святкової служби у Свято-Михайлівському соборі.

08.01.19 08:18 0 482
У Свято-Михайлівському кафедральному соборі пройшла святкова служба з нагоди Різдва Христового.

До спільної молитви та святкового богослужіння 7 січня, долучилися Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, голова ОДА Ігор Гундич, голова обласної ради Володимир Ширма та міський голова Сергій Сухомлин.

— «Вперше Різдво ми зустрічаємо у Православній Церкві України. Цьому передувало багато історичних подій – 15 грудня відбувся Об'єднавчий Собор, де оголосили про створення нової Української помісної церкви, а також обрали предстоятеля Митрополита Епіфанія, 5 січня підписали Томос, а 6 січня його вручили Православній Церкві України. Дякуємо Богу, що він почув молитви українців і зробив те, чого Україна чекала багато років. Особисто і Президент України доклав багато зусиль, щоб наша церква стала незалежною. Вітаю усіх зі святом! Христос народився», – сказав Геннадій Зубко.

Сотні віруючих долучилися до спільної молитви, а також до виконання колядок.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Підвищення грошового ...
Наступна новина: В Тернополі з 1 січня 2019 ...

КОМЕНТАРІ