Штори на замовлення: Основні переваги

Штори на замовлення: Основні переваги

08.01.19 15:03 0 2214

Що краще - купити готовий комплект або замовити пошиття штор в салоні? Є ряд причин, чому саме пошиття штор на замовлення стане для Вас найкращим вибором, про який Ви ніколи не пошкодуєте, а розповість нам про них співробітник салону штор "Орхідея": https://orchideya.kiev.ua/, в якому безпосередньо можно замовити розробку дизайну штор, а також їх пошиття на замовлення в Києві.

Переваги пошиття штор на замовлення:

  1. Часто готові штори не відповідають санітарним вимогам, оскільки шиються з низькоякісної тканини та виділяють в повітря шкідливі випари. Також ця тканина часто не витримує навіть першого прання. Штори, пошиті на замовлення, будуть служити роками.
  2. Найчастіше готові штори шиються нелегальними робочими, в підвалах, з китайських тканин, без дотримання базових санітарних норм.
  3. Слід враховувати, що готовий продукт є масовим продуктом, вони робляться потоковим методом на фабриці, а значить кількість тут важливіше якості.
  4. Готові штори аж ніяк не завжди підходять за розміром до Вашого вікна, і це означає, що Ви будете змушені додатково витратити свій час і гроші, щоб переробити під Ваше вікно куплені штори.
  5. Карнизи, призначені для готових штор, теж зазвичай мають невисоку якість, пластмаса на них тріскається, бігунки застряють.
  6. Майстри, які виготовляють на замовлення штори, вкладають в свою роботу душу, тому кожне вікно, оформлене такими шторами, є витвором мистецтва.
  7. Замовивши виготовлення штор у майстрів, Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що володієте ексклюзивним предметом інтер'єру, такі чудові штори є тільки у Вашому домі.
  8. Пошиття штор на замовлення є конкретним втіленням Ваших давніх фантазій про те, як повинні виглядати Ваші штори в спальні, на кухні або у вітальні. Допоможуть Вам в цьому дизайнери салону з пошиття, складові індивідуальний проект відповідно до побажань замовника.

Особливості певних видів приміщень:

Дизайн штор для спальні зазвичай передбачає використання щільних тканин, які приглушать сонячне світло і створять комфортну для відпочинку і сну, спокійну атмосферу. Крім того, для оформлення спальні застосовується органза, додає відчуття легкості, легкості. Хорошим рішенням для спального приміщення, є японські панелі - вони служать прекрасною сонцезахисною системою.

Для оформлення кухні необхідно використовувати ті матеріали, які будуть стійкі до перепадів температур і забруднень. Тут добре підходять рулонні штори, а також жалюзі. Крім того, тут необхідно підібрати особливу колірну гамму, яка створює домашній затишок і гармонує з усіма деталями кухонного інтер'єру.

Для кабінету оптимальним рішенням є класичний варіант спокійних фасонів і тканин. Слід враховувати, що робоча атмосфера кабінету не повинна бути надто темною, похмурою, важкої для сприйняття.

Що стосується вітальні, це приміщення вимагає особливого дизайнерського підходу, врахування всіх деталей інтер'єру і чіткого виконання нюансування. Адже вітальня є обличчям дому. Тут можуть бути використані австрійські штори, все варіанти плісе. При оформленні вітальні головне правило грамотне впровадження загальної дизайнерської атмосфери будинку в фасон, фактуру і колірну гамму вироби.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернігів: 10 січня - ...
Наступна новина: Вибори президента України ...

КОМЕНТАРІ