Чернігівські ялинки після новорічних свят готові віддати всім бажаючим

Чернігівські ялинки після новорічних свят готові віддати всім бажаючим

09.01.19 09:56 0 624
Чернігівські ЖЕКи просять містян після новорічних свят складати використані ялинки біля контейнерних майданчиків. Їх достатньо, тому додаткових місць для збору ялинок у місті не робитимуть. Натомість, місця розташування майданчиків добре відомі всім суб'єктам господарювання – здебільшого це малі підприємства – які традиційно з року в рік забирають певну кількість ялинок для подальшого використання. В основному, як паливний матеріал.

Як розповіли прес-службі міської ради керівники КП «Новозаводське» Віталій Морський та КП «Деснянське» Віктор Пригара, на умовах самовивозу забрати ці ялинки може будь-хто. У деяких випадках комунальні підприємства готові навіть допомогти завантажити деревця. Якщо є така потреба – підкажуть, де розташовані майданчики і на якому з них ялинок багато. Звернутися може будь-хто.

Наприклад, з території Новозаводського району, за словами Віталія Морського, таким чином забирають і вивозять більшу частину викинутих чернігівцями сухих ялин і сосен.

Те ж, що залишиться, комунальні підприємства мусять вивезти на міське звалище. Оскільки там цілі деревця не приймають, у місцях збору їх спочатку будуть подрібнювати. Знову ж таки: якщо хтось із суб'єктів господарювання має потребу в такій подрібненій хвойній деревині – може звернутися до ЖЕКу і забрати її безкоштовно.

Довідково. При догляді за парками і скверами Чернігова подрібнена деревина використовується. Але, за словами керівника КП «Зеленбуд» Романа Старікова, підприємство саме подрібнює зрізані гілки і такою сировиною забезпечене, додатково її зараз не потрібно.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові створюють ...
Наступна новина: В Житомирській області 5 ...

КОМЕНТАРІ