В Житомирській області добірка можливостей для ефективної роботи ІГС

В Житомирській області добірка можливостей для ефективної роботи ІГС

09.01.19 12:06 0 1416
Початок року – найкращий час для пошуку ресурсів на підсилення діяльності представників ІГС. А для того, щоб цей пошук був простішим ми підготували добірку найактуальніших можливостей.

Новий набір на EaP Civil Society Fellowships 2019

Якщо ви є активістом громадянського суспільства з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови чи України - з новими ідеями покращення вашої громади або країни, і ви шукаєте можливості для покращення своїх лідерських навичок - ця можливість для Вас.

Стипендіати мають унікальну можливість брати участь у тренінгах та інших заходах з нарощування потенціалу, а також реалізувати індивідуальний проект до 5000 євро.

Крім того, стипендіати стають частиною міжнародної мережі однодумців та мають можливість брати участь у різних зустрічах на високому рівні у своїх країнах, а також від інституцій ЄС.

Подача заявок до 31 січня.

Деталі -

https://euprostir.org.ua/opportunities/138475?fbclid=IwAR1sLKSFWhP3zG5vKi9g38vjW-GNdsqafYyIpNJ2PU7f5c91HQS4AXUZbEc.

Безкоштовний курс для дівчат «Основи SMM маркетингу»

ITHUB спільно з ЖОМГО «Паритет»/Zhytomyr Youth NGO «Parity» за підтримки Global Fund For Children та в межах премії «With And For Girls» запускає безкоштовний експрес-курс для дівчат «Основи SMM маркетингу».

* Якщо тобі від 16 до 22,

* Ти маєш бажання дізнатися про таргетинг в соцмережах Facebook/Instagram - то поспішай зареєструватися https://goo.gl/forms/FipzWyMBWXGmmqfr2.

Всього 8 занять по 2 год 15 хв двічі на тиждень і ти зможеш створювати та відслідковувати рекламні кампанії самостійно. Старт - друга половина січня!

Кількість місць ОБМЕЖЕНА!!! Лише 20 слухачів!

Додаткова інформація за телефоном: (063)-864-77-57 (Viber /Telegram).

Прийом заявок на участь у проекті «Кліматично-мистецькі лабораторії»

Кліматично-мистецькі лабораторії – це проект націлений на пошук нових ідей та способів взаємодії митців, активістів і науковців України задля привернення уваги суспільства до зміни клімату.

У форматі кліматично-мистецьких лабораторій, проект заохочуватиме, надаватиме простір та (інтелектуальні) інструменти для мистецько-активістських та мистецько-наукових співпраць та експериментів.

Подати заявку на участь в проекті можна за посиланням https://goo.gl/forms/p2xCP8BSX544OvzK2 до 20 січня!

Проект відбуватиметься у три стадії. У результаті буде відібрано 8 митців/мисткинь, 4 активістів/ок та 4 науковців/иць.

Корпус миру США відновлює прийом заявок щодо співпраці

Американське урядове агентство Корпус миру США в Україні вкотре оголошує конкурс з пошуку приймаючих організацій для американських волонтерів з проекту «Розвиток громад».

Приймаючою стороною можуть виступати органи місцевого самоврядування та громадські або благодійні організації. Співпраця триватиме впродовж двох років з жовтня 2019 по жовтень 2021.

Заявки приймаються в режимі онлайн до 31 січня 2019 р.: https://www.surveymonkey.com/r/KF62QNS.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).

Очікується, що сума кожного гранту може коливатись від 270 тис. грн до 675 тис. грн.

Пропозиції, які показують найбільш значний вплив на розвиток сільського бізнесу, отримають переваги під час процесу відбору.

Дедлайн подачі заявок – 29 березня.

Деталі - https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2018/04/APS-02_ARDS.pdf.

Набір в Українську академію лідерства

Запрошуємо стати учасником Української академії лідерства! Програма розрахована на 10 місяців — з вересня по червень, а заняття відбуваються 6 днів на тиждень.

Студентами УАЛ можуть стати випускники середніх шкіл та коледжів віком від 16 до 18 років. Оцінки в атестаті при вступі не є визначальними. Найважливіше — активна позиція у житті, бажання працювати над собою та змінювати країну.

Навчальний курс в Українській академії лідерства є безкоштовним. Студенти роблять лише одноразовий благодійний внесок – 2 тисячі гривень. А надалі отримують стипендію від Western NIS Enterprise Fund та інших партнерів, яка повністю покриває проживання, харчування, експедиції Україною та закордон, страхування здоров'я.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маніпулятор Daewoo Novus: ...
Наступна новина: Процедура збільшення ...

КОМЕНТАРІ