Маніпулятор Daewoo Novus: технічні характеристики

Маніпулятор Daewoo Novus: технічні характеристики

09.01.19 11:57 0 2524
З розвитком будівельної сфери у людей виникла потреба в надійних і багатофункціональних автомобілях, здатних виконувати поставлені завдання, незалежно від складності. Представники компанії Деу вчасно зловили «хвилю», випустивши на ринок автомобіль марки Daewoo Novus. У чому ж нюанси моделі? Яка її комплектація? Що кажуть відгуки реальних користувачів? Ці питання детально розглянуті в статті.

Призначення маніпулятора Daewoo Novus

Дэу Новус манипулятор - це універсальний транспорт, здатний на виконання різних завдань. При цьому мова йде не тільки про будівельній сфері. При установці пасажирської кошика відкриваються нові можливості - монтаж обладнання на висоті, контроль і ремонт висотних споруд, відновлювальні роботи електричних ліній, будівництво, відновлення фасадів і так далі.


Наявність такої машини під рукою - шанс заощадити гроші і при завантаженні / навантаженню матеріалів і вузлів. При цьому відпадає необхідність в наймі крана або навантажувача. Купівля Daewoo Novus - можливість отримати в розпорядження переваги і гідності автомобільного крана і вантажного транспорту. Як наслідок, вдається виключити потреба в залученні додаткової техніки.

Час розробки і початку виробництва?

Компанія TATA Daewoo - світовий лідер у виробництві спецтехніки та провідна компанія на південнокорейському ринку автомобілів. Рік початку роботи - 2003-й, коли було оголошено про злиття двох гігантів - Деу Моторс і ТАТА Моторс. Завдяки такому об'єднанню на ринку з'явилися нові автомобілі, що відрізняються надійністю і якістю. Сьогодні компанія знаходиться на другому місці з продажу вантажного транспорту. Головний випуск авто налагоджений в місті Гунсан, що в Південній Кореї. Щороку з конвеєра виходить від 20 000 машин середнього і великого тоннажу.


Широкий асортимент продукції спрощує вибір авто по потужності, призначенням і продуктивності, під вирішення будь-яких завдань. Завдяки цьому фізичні особи, великі будівельні компанії, перевізники та підприємці без проблем оновлюють автопарк. Вантажний транспорт від виробника оснащений дизельними моторами, розроблені і зібрані безпосередньо на заводі. Головні переваги - економічність і конструктивна простота. У вантажних авто передбачена двомісна кабіна, в якій все зроблено за найвищими стандартами якості та безпеки, прийнятих в ЄС.


Автомобілі Daewoo Novus - нова лінійка, випуск якої стартував в 2004 році. Всього випускається близько 80-ти видів транспорту з дизельними моторами Євро-2 і 3. До різновидів автомобілів відноситься будівельна спецтехніка, тягачі, самоскиди і вантажний транспорт, бетоносместітелі, маніпулятори та інша техніка, включаючи і бурові установки. Кран-маніпулятор Daewoo Novus - унікальний апарат, який має вантажопідйомність до шести тонн.


При вильоті стріли, що дорівнює 15 метрам, унікальна модель з перших днів появи стала одним з головних конкурентів аналогам з Європи і Японії. З 2010 року на конвеєр стали великотоннажні вантажні авто з краном, призначені для внутрішнього споживача. Назва моделі - Prima. Тут також представлені різні варіанти моделей - бортові вантажні авто, самоскиди, маніпулятори та інші.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ