Глюкозамін сульфат і гідрохлорид: в чому різниця?

Глюкозамін сульфат і гідрохлорид: в чому різниця?

09.01.19 19:04 0 2225

Рух це життя! Кожен суглоб має унікальну будову і виконує певні функції, щоб забезпечити людині свободу рухів і можливість насолоджуватися життям. З роками і під впливом важких фізичних навантажень, суглоби стають все більш уразливими. Секрет тут криється в тому, що хрящової шар, що захищає суглоб, виснажується, а синовіальна рідина, яка відіграє роль мастила, «висихає» з віком. Це відбувається через дефіцит глюкозаміну в організмі і хрящової тканини зокрема. Давайте ж більш детально поговоримо про цю речовину, а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину fitnutrition.ua в якому безпосередньо можна придбати глюкозамин и хондроитин за досутпною ціною.

Глюкозамін: що потрібно знати?

Глюкозамін сульфат і глюкозамін гідрохлорид (що краще з цього досі сперечаються вчені) - надзвичайно важливі компоненти суглобового хряща. Це видозмінений цукор. У нормі, частина його надходить з їжею, а частина синтезується всередині організму. Однак, по ряду причин, людина може відчувати його недолік. Така ситуація виникає, якщо в організм надходить дуже мало продуктів, що містять глюкозамін, або через порушення обміну речовин, він не зможе засвоюватися. Але найчастіше причиною нестачі глюкозаміну в організмі є недостатній рівень його синтезу.

В результаті хрящ не отримує достатню кількість «будівельного матеріалу» і не може оновлюватися. Поступово в суглобі зменшується обсяг синовіальній рідині, стоншується і втрачає еластичність амортизаційна тканину. Такий суглоб не справляється зі своєю функцією, виникне дискомфорт, потім з'являються больові відчуття.

Глюкозамін потрібен не тільки для хорошої роботи суглобів, «скелети» внутрішніх органів і судин теж мають його в своєму складі. Шкіра, нігті, кістки і суглоби - глюкозамін потрібен практично скрізь.

Тому помилково вважати, що глюкозамін підходить тільки для лікування і профілактики хвороб суглобів. Звичайно, його використання в такій ситуації дає дуже хороші результати, дозволяючи не тільки сповільнити процес руйнування суглоба, але і повернути його назад. Однак, роль препарату набагато ширше. Глюкозамін здатний повернути еластичність Вашої шкірі, поліпшити харчування всіх тканин за рахунок поліпшення стану судин. З його допомогою внутрішні органи зможуть краще справлятися зі своїми завданнями.

Щоб зберегти молодість організму, починати застосовувати глюкозамін слід усім жінкам середнього віку (після 35) і чоловікам старшого (після 45). Раніше застосовувати його можна, якщо Ви перебуваєте в групі ризику або за вказівкою лікаря. Але щоб профілактична терапія була більш продуманою, необхідно докладніше розібратися що таке глюкозамін і хондроитин, а також принципи взаємодії цих речовин.

Спортсмени, які в ході тренувань піддають свої суглоби великих навантажень, що провокує появу мікротравм хряща, також повинні приймати глюкозамін. Це дозволить хрящової тканини швидко відновлюватися і уникнути більш серйозних негативних наслідків. А якщо врахувати той факт, що побічні ефекти і протипоказання у глюкозамін хондроитина практично відсутні, то це засіб цілком може претендувати на роль одного з найбільш ефективних препаратів класу біоактивних добавок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ