Підготовка до весілля: послідовність дій

Підготовка до весілля: послідовність дій

11.01.19 19:59 0 931

Підготовка до такої важливої події, як весілля, - відповідальний процес, і він може тривати досить довго. Не дарма багато наречених вважають за краще звертатися в весільні агентства, якщо дозволяють фінанси. Все спланувати самостійно, утримати в голові всі дрібниці та знайти час для вирішення всіх питань буває практично неможливо. Тому дуже важливо мати план і дотримуватися його. А розповість нам про це редактор головного весільного порталу України - https://hotwed.com.ua.

Підготовка до весілля крок за кроком: план

Коли наречена вирішує, з чого почати підготовку до весілля, вона незмінно приходить до висновку, що необхідно скласти план. Весь той час, що залишається до весілля, потрібно розподілити по пунктам і намагатися не відхилятися від наміченого плану. Необхідно:

  • Вибрати дату і визначитися, скільки грошей ви готові витратити. Найважливіший перший крок. Від обраної дати буде залежати кількість часу в запасі, а від бюджету - можливості.
  • Скласти список гостей. Список може бути приблизними, але важливо знати, на яке приблизно кількість гостей розраховувати.
  • Обговорити нюанси. Майбутні молодята повинні прийти до повної згоди з усіх питань: куди їхати в медовий місяць, коли відзначати весілля, в якому стилі, чи буде вона пишною або скромною. Тоді в процесі підготовки не доведеться витрачати час на суперечки.
  • Знайти помічників. Якщо вирішили все робити самі, але не знаєте, як підготуватися до весілля самостійно, знайдіть собі помічників. Ними можуть бути батьки, друзі, які недавно одружилися, або інші близькі люди. Вони будуть давати поради, допомагати організовувати торжество і в разі крайньої необхідності можуть допомогти з грошима.
  • Подати заяву в ЗАГС. Це потрібно зробити якомога раніше, щоб обрану вами дату не зайняли. Для цього виберіть будь-який ЗАГС вашого міста і прийдіть туди разом, з паспортами не пізніше ніж за 2 місяці до весілля. Дату можна бронювати, а сама заява подавати пізніше.
  • Купити обручки. Кільця можна купити або замовити по інтернету. Зазвичай кільця зберігаються у нареченого в надійному місці.
  • Вибрати костюм нареченого і плаття для нареченої. Плаття і костюм потрібно вибрати і замовити заздалегідь, якщо ви плануєте шити їх на замовлення. Однак фінальна примірка не повинна бути занадто далека від дати весілля, оскільки вага за цей час може трохи змінитися.
  • Вибрати місце торжества і забронювати його. У сезон весіль шукати місце може бути непросто. Якщо ви вже вибрали заздалегідь ресторан, забронюйте його відразу ж після броні дати в РАГСі.
  • Найняти фотографа, оператора, ведучого і діджея. Пошуки подібних фахівців можуть зайняти багато часу. Шукати потрібно ретельно, прислухатися до рекомендацій і зустрітися з кількома для порівняння.
  • Розіслати запрошення. Запрошення потрібно купити або зробити, підписати, а потім розіслати всім гостям.
  • Замовити автомобіль і прикраси. Необхідно подумати і про прикрашання залу, машини. Зазвичай є служби, які виконують всю цю роботу. Прикраси можна вибрати в їх каталогах.

Висновки

Це далеко не повний список всіх справ, які потрібно встигнути зробити нареченому і нареченій перед весіллям. Перед тим, як готуватися до цієї події, план потрібно обговорити і з батьками. Обов'язково уточніть всі питання і познайомте батьків один з одним, якщо ви цього ще не зробили. Як показує практика, знайомити батьків на самому весіллі - не найбільш вдала ідея.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Переваги та недоліки ...

КОМЕНТАРІ