Переваги та недоліки пластикових вікон

Переваги та недоліки пластикових вікон

11.01.19 20:08 0 1060

На сьогоднішній день металопластикові вікна не є розкішшю. Швидше навпаки, в зв'язку зі збільшенням вартості енергоносіїв, необхідно утеплювати приміщення. ПВХ вікна стали доступнішими для бажаючих замінити старі дерев'яні вікна. Але попередньо давайте розглянемо переваги і недоліки металопластикових вікон. Слід зазначити, що всі переваги можуть проявити лише якісні вікна, які встановлені за всіма правилами (до речі, в Києві їх можна придбати в компанії "ОкнаПроект": https://www.oknaproekt.ua/).

Переваги ПВХ вікон

  1. Тривалий термін служби. При якісному виготовленні і монтажі вікно може прослужити Вам до 50 років.
  2. Екологічність. Незважаючи на те, що зараз дуже багато статей, що пластик виділяє шкідливі речовини, насправді це не вірно. Тоді виникає потреба обмежити і дитячі пластикові іграшки. ПВХ пластик може бути шкідливим, якщо його виробляє безвідповідальний або не сертифіковані виробник. Профіль Rehau сертифікований і дозволений для установки в дитячих і медичних установах.
  3. Повна герметичність. Гумові ущільнювачі забезпечать герметичність, захищаючи приміщення від пилу, сміття. А також зможете оцінити, наскільки знизився рівень шуму і вихлопних газів.
  4. Простота в догляді. Відразу відпадає необхідність клеїти і фарбувати вікна.
  5. Недорога вартість. На ринку існують металопластикові та дерев'яні євро вікна. І якщо порівнювати пластикові і дерев'яні євровікна, то вікна ПВХ значно дешевше.
  6. Висока пожежна безпека. При виробництві якісного профілю використовують вогнестійкі матеріали. Герметичність не дозволяє повітрю проникнути в приміщення і не дає вогнища воспломененія швидко поширитися по приміщенню.

Недоліки металопластикових вікон

  • Повна герметичність. Це як перевага, так і недолік. Якщо приміщення не провітрювати, через герметичності можливе випадання конденсату. Але вихід є і в цьому випадку. У сертифікованої фурнітури є опція - мікропровітрювання, коли вікно відкривається всього на 5 мм.
  • Не підлягає частковому ремонту. Подряпини, вм'ятини і потертості виправити самостійно не вийде. При незначних пошкодженнях треба викликати фахівців для усунення, а при більш серйозних доведеться міняти повністю вікно.

Висновки

Як ми бачимо переваг у металопластикових вікон набагато більше, ніж недоліків. Вибирайте надійних і перевірених виробників і ПВХ вікна будуть служити Вам дуже довго.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Підготовка до весілля: ...
Наступна новина: Чи потрібен вам Smart TV?

КОМЕНТАРІ