Плюси вбудованої техніки для кухні

Плюси вбудованої техніки для кухні

14.01.19 22:46 0 1350

Переїхавши в нову квартиру, подруга запросила оцінити ремонт на кухні. Білий гарнітур в класичному стилі, ідеально підібрані під нього стіл і стільці, ні до чого причепитися. Але... Стривайте, а де холодильник, духова шафа, посудомийна машина, про зручність якої подруга прожужжала всі вуха?

"Так адже все вбудовано", - посміхнулася господиня. Вбудована техніка сьогодні дуже затребувана. Спробуємо розібратися, які у неї переваги, а розповість нам про них співробітник інтернет-магазину https://590.ua/vt, в якому безпосередньо
можна придбати якісну вбудовану техніку.

Основні "+":

  1. Естетичність. Кухня з вбудованою побутовою технікою виглядає стильно і ультрамодно. Ніяких зайвих деталей і проводів. Був час, коли господарі прагнули похвалитися наявністю різноманітної техніки. Електрочайники, мікрохвильові печі, тостери, вафельниці - все це говорило про достаток. Але найчастіше побутові прилади не гармоніювали один з одним, вибивалися із загальної стилістики кухні. Їх почали ховати. І сьогодні саме вбудована техніка говорить про статус, відмінний смак і прогресивності господарів.
  2. Універсальність. Який би стиль ви не вибрали для кухонного гарнітура, будь то прованс, кантрі або хай-тек, вбудована техніка не буде з ним контрастувати, так як виявиться прихованої за дверцятами. Вона не порушить аскетичність суворого мінімалізму, так само як не зіпсує оздоблення розкішного бароко.
  3. Ергономічність. Неспроста вбудовану техніку частіше за інших вибирають власники кухонь невеликого розміру. Адже вона істотно заощаджує простір. Господар може "фільтрувати", які предмети йому потрібні, а без яких можна обійтися. Наприклад, замовити плиту, але відмовитися від громіздкого духової шафи. Крім того, є можливість розміщувати техніку нестандартним способом - ховати її в барну стійку і кухонний острів або винести в зону їдальні та вітальні.
  4. Легкість чищення. Зазвичай на прибирання кухні йде чимало часу. Чого вартий відтерти плиту від жирних плям, прибрати відбитки пальців з глянцю мікрохвильовки або пил з кнопок, важелів та інших дрібних деталей різної техніки. З "встройкой" все проходить набагато швидше, оскільки відкриті лише деякі поверхні, менше щілин, в які зазвичай проникають жир і бруд.
  5. Тиха робота. Оскільки вбудована техніка захована в меблі, вона видає менше шуму, ніж знаходиться на увазі. Такі електроприлади, як правило, добре захищені від перегріву, мають добротну систему вентиляції, тому служать досить довго.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ