Варильні панелі: переваги і питання вибору

Варильні панелі: переваги і питання вибору

14.01.19 23:01 0 1596

Що ж це за «нове віяння» - варильні панелі? Особливо сильно питання вибору варильних панелей стали цікавити господинь в зв'язку з ростом популярності нових кухонь і вбудованих меблів. Варильна панель - це плоский корпус, товщина якого становить приблизно 3-6 см, з встановленими на ньому електричними конфорками або газовими пальниками. До речі, якісні варильні поверхні за доступною ціною можна придбати в інтернет-магазині https://590.ua/vt/hobs.

Газові, електричні, комбіновані

Найбільш звична нам усім газова плита. Найбільше газову плиту нагадує газова панель. Як нагрівальний елемент в подібних виручених панелях застосовуються газові пальники різної потужності. Потужність зазвичай становить від 100 до 3500 Вт. Частіше всього використовується електричний газовий елемент. Виглядають вони як чавунні поверхні або кераміка. У комбінованих виручених панелях з'єднуються газові пальники і електричні нагрівальні елементи. Підходить для тих, хто користується газовими балонами. За відсутності газу можна готувати їжу на електриці.

Колірна гамма і матеріал

За колірною гамою і матеріалом виконання все варильні панелі можна розділити на 4 групи:

  • склокераміка;
  • емаль;
  • алюміній;
  • нержавіюча сталь.

Що стосується кольорів, то емаль надає, мабуть, самий багатий вибір відтінків. Емалеві панелі бувають білого, чорного, коричневого кольору. Нержавіюча сталь і алюміній досить близькі за відтінками, але нержавіюча сталь вважається більш універсальною. Склокераміка найчастіше буває чорної. Але зустрічаються окремі моделі білого кольору.

Залежні і незалежні варильні панелі

Отже, з типом панелей, матеріалом і кольором ми визначилися. Але це ще не все, що необхідно знати про вибір варильних панелей. Варильні панелі можуть бути незалежними, а можуть залежати від духової шафи. В даному случає це означає, що панель управління поверхнею знаходиться на духовій шафі. В результаті, поєднання духовий панелі і варильного шафи буде виглядати як звичайна газова плита, тільки вбудована в меблі.

Це виглядає звично і досить зручний у використанні?

Зверніть увагу, що якщо купуєте залежну варильну панель, то використовувати комплектуючі різних фірм не варто. Користуйтеся таблицями сумісності. У ній зазначено, яка панель відповідає тому чи іншому духовому шафі.

Але якщо вас не влаштував модельний ряд варильних панелей і духових шаф, пропонованих однією фірмою, краще зупинити свій вибір на незалежній варильній панелі. Панель управління незалежної варильної панелі відповідає тільки за її роботу. Вона не пов'язана з місцем розташування духової шафи. Управляти незалежної поверхнею можна як за допомогою звичайних ручок, так і сенсорних кнопок.

Щодо ціни варильні панелі традиційно діляться на три категорії:

  1. елітні варильні панелі;
  2. середній клас;
  3. бюджетний варіант.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Приманки для спінінга: Як ...

КОМЕНТАРІ