Приманки для спінінга: Як вибрати?

Приманки для спінінга: Як вибрати?

15.01.19 02:16 0 2152

Правильна приманка для спінінга - це запорука гарного улову. Але наявність приманок ще не означає багато спійманих трофеїв і клювань. Ще потрібно вміти ловити на рибу так, щоб хижак звернув свою увагу на рухомий об'єкт і захотів його атакувати.

Далі, ми розглянемо головні приманки для лову риби на спінінг (до речі, придбати їх можна в інтернет-магазині https://lucky-hook.com.ua/), як ними потрібно правильно ловити, риби для яких вони призначаються, їх типи, види і особливості.

Без даних знань рибалці-початківцю буде достатньо важко орієнтуватися у різноманітності виробів на рибацькому ринку.

Види приманок спінінгів

Для лову спінінга передбачено кілька видів наживок. Основні види приманок спінінгів:

  1. блешня;
  2. виброхвост;
  3. воблер;
  4. миша;
  5. спиннербейт;
  6. твістер і ін.

Блешня-незацепляйка і блешня-маніячки

Відмінною наживкою для риболовлі в заростях є спиннербейт або блешня-незацепляйка. Вона являє собою невеличкий куточок з дроту, в верхньому кінці якого прироблений обертається пелюстка, а до нижнього - свинцева головка з гачком і штучною бахромою. Її форма практично не чіпляє водну рослинність. А ось однією з найпопулярніших забійних приманок є блешня-маніячки.

Ми радимо придбати такого роду наживку, що не замасліваясь. Вона, без сумніву, стане запорукою вдалої риболовлі. Блешня маніячки є муху або інша комаха, яке потрапило у водойму і намагається звідти вибратися. Більше тридцяти видів риби ловляться на маніячку, будь то маленька або велика наживка не має значення.

Блешня для спінінга може бути обертається і хитається. Блешні, що обертаються (вертушки) є одними з найпопулярніших. На вертушки можна ловити де завгодно, вони універсальні. Блешні, що коливаються володіють великою масою, це дозволяє робити закид на далекі відстані. У більшості випадків застосовуються для лову щуки і судака.

Особливістю приманки виброхвост є її еластичність, і здатність зберігати свої властивості при температурі менше 10  С. Вона використовується в якості насадки для лову хижої риби.

Воблери для спінінга

Воблери бувають плаваючими і тонучими. Вони привертають хижака за допомогою імітації пораненої риби.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ