"Столото": все,що потрібно знати

16.01.19 11:32 0 1449

Лотереї, як відомо, з'явилися ще дуже і дуже давно. Сьогодні багато росіян продовжують грати в них, тільки більшість не купує вже звичайний паперовий квиток, а купує електронні квитки, які, по суті, нічим не відрізняються від звичайних.

Сьогодні в РФ вкрай популярна державна лотерея "Столото" (більш детально про неї можна прочитати на сайті "Лотереи мира"), відсоток виграшних квитків в якій досить великий, якщо порівнювати з тими ж комерційними лотереями. І тут немає нічого дивного: для держави розмір прибутку не так вже й важливий, головне - це дати населенню можливість виграти хоч щось. Простий приклад: випущено 1 мільйон квитків, вартість кожного становить 100 рублів. Виходить, що держава отримує 100 мільйонів рублів. З них близько 80% потрапляє саме в призовий фонд (це якщо брати "Столото", в інших цей відсоток, як правило, істотно нижче - від 40% до 60%).

Може здатися, що прибуток, яка піде в бюджет - і так досить велика (20 мільйонів рублів). Але це не так. Потрібно враховувати витрати на проведення розіграшу, трансляцію і так далі.

Цікаво, що "Столото" дає можливість і моментального виграшу. Як це відбувається? Варто розглянути приклад покупки і розіграшу квитка в онлайн-режимі:

  • людина реєструється на офіційному сайті лотереї, після чого поповнює рахунок в своєму особистому кабінеті на деяку суму грошей, використовуючи банківські картки або просто електронні системи платежів;
  • на кошти, зараховані на рахунок, він набуває лотерейний квиток, де вказана дата проведення розіграшу тиражу;
  • на квитку є спеціальний відділ, який можна стерти відразу після покупки квитка (як в звичайних лотереях, паперових - тільки в даному випадку прати захисний шар буде комп'ютер);
  • якщо на квитку є виграш моментальний - значить, людина вже виграв, проте квиток ще буде продовжувати грати в момент розіграшу основного призового фонду.

Загалом, грати в "Столото" не тільки вигідно, але ще і досить цікаво. Якщо пощастить, то можна виграти і Джекпот, розмір якого може сильно коливатися. Звичайно, поки таких величезних виграшів, як в тих же США, не було (варто нагадати, що недавно там був розіграний Джекпот, сума якого була більше 1 мільярда доларів), але все одно - факт залишається фактом.

Є, до речі, і безліч стратегій гри в електронну лотерею. Використовувати їх чи ні - це вже вирішує сама людина. Нехай Фортуна посміхнеться!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Повітряні кулі на День ...
Наступна новина: Професійна косметика для ...

КОМЕНТАРІ