Для тернопільських діток від українців в Америці – подарунки на Різдво

Для тернопільських діток від українців в Америці – подарунки на Різдво

16.01.19 13:21 0 691
Українська діаспора в Америці (штат Нью-Йорк) вже кілька років поспіль надає гуманітарну допомогу для Тернопільської області. Зокрема, допомагають лікарням, а також відправляють необхідні речі для військових на східний фронт. 14 січня, представник організації «Together for Ukraine» (Разом для України) Олег Саган спільно з очільниками області Степаном Барною та Віктором Овчаруком вручили 23 різдвяні подарунки та грошову допомогу для діток, які перебувають на лікування в гематологічному відділенні Тернопільської міської дитячої лікарні.

«Хочу подякувати нашій громаді, людям, котрі працюють далеко за межами України, але об'єдналися в рух «Разом для України» і спільно з церквами підтримують наших дітей. Впевнений в тому, що спільно ми зробимо ще багато добрих справ», – зазначив голова ТОДА Степан Барна під час зустрічі з дітками та їх батьками. Принагідно, він запросив малечу до себе в гості на роботу.

За те, що організація долучається і допомагає лікувальним закладам та військовим на Сході, подякував й голова облради Віктор Овчарук. «Дякую вам за ваше добре серце і за те, що підтримуєте Україну в такий нелегкий час», – звернувся він до представника «Разом для України» пана Олега.

На тому, що дітям приємно отримувати такі неочікувані сюрпризи, наголосили й батьки малечі. Це, за їх словами, дарує теплі й позитивні емоції.

Додамо, організація «Разом для України» уже надавала гуманітарну допомогу кільком лікарням у Тернополі, а також передала рентген-апарати для лікарень у Збаражі та Ланівцях.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 200 кілометрів ...
Наступна новина: У Тернополі демонтовано ще ...

КОМЕНТАРІ