Професійна косметика для макіяжу: переваги

Професійна косметика для макіяжу: переваги

16.01.19 11:49 0 1764

На сьогоднішній день досвідчені візажисти можуть виконати макіяж на будь-який смак. Професійна косметика для макіяжу, якою вони користуються, знаходиться у вільному доступі, і придбати її не складе труднощів. До речі, за доступною ціною це можна зробити в інтернет-магазині https://arlet.in.ua/g5128421-dekorativnaya-kosmetika.

Переваги професійної косметики

Справжні фахівці завжди користуються тільки професійною косметикою, а все тому, що:

  1. у таких косметичних засобів - легка текстура;
  2. макіяж завжди виглядає якісно;
  3. ці засоби забезпечують стійкість на весь день;
  4. така косметика не має запаху (а це є великим плюсом для тих, хто страждає на алергію);
  5. ці засоби мають довгий термін придатності (вони можуть зберігатися навіть довше 3 років);
  6. така косметика  має багато кольорів, відтінків і видів.

Оригінал або підробка: як визначити?

Сьогодні жінки часто стикаються з такою проблемою, як покупка підробленої косметики, яка за вартістю дорівнює оригінальної. Продавці пропонують підробки, які на перший погляд нічим не відрізняються від оригіналів, а покупці, не перевіряючи, залишаються ошуканими. Для того щоб такого не відбувалося, необхідно кожен раз дізнаватися у продавця більше інформації про товар і враховувати дані рекомендації:

  • Запах. Це найперше, що може відрізнятися. Професійна оригінальна косметика не має різких, сильних запахів.
  • Код. У кожного оригінального косметичного засобу на упаковці або флаконі є свій код. По ньому можна дізнатися дату виготовлення, термін придатності, виробника і т. д. У підробок найчастіше таких цифр або букв немає.
  • Ціна. Якщо оригінали розпродують за низькими цінами в зв'язку з акцією, ліквідацією товару та ін., Не варто піддаватися на привабливі пропозиції. Особливо якщо це бренди вищої якості (Chanel, Dior і ін.). Такі товари не продають за низькою ціною.
  • Упаковка. Вона може відрізнятися за кольором, якістю, станом. Із зовнішнього або внутрішнього боку матеріал у аналога може бути нерівно або неакуратно склеєний. Виробники справжньої професійної косметики виготовляють упаковки з щільних матеріалів, у яких існує маленька ймовірність пом'яти. Варто також звернути увагу на фарбу. Вона не повинна залишатися на пальцях при торканні, віддирати або злазити. Справжні виробники не економлять на виготовленні упаковки і флаконів.
  • Кисті. Якщо вони додаються до продукту, то якість можливо визначити по ним. Їх ворс може стирчати в різні боки, чи не відповідати кольору оригіналу або мати іншу довжину.
  • Колір. Якщо це, наприклад, тональний крем або інше кремоподібне засіб, колір підробки від оригіналу може відрізнятися, хоч і номер у них буде однаковим. Підробки рум'ян або тіней можуть бути світлішими, ніж у оригіналу, або мати пігмент.
  • Назва. Наприклад, замість покладеного найменування бренду Chanel на прилавках можна зустріти Channel і т.п. Слід звертати увагу на те, як надруковано назву. Букви і сам напис повинні бути рівними і чіткими.
  • Номер. На коробці і на самому продукті він повинен збігатися.
  • Тестер. До будь-якої професійної косметики він додається, щоб покупець зміг нанести засіб на шкіру і перевірити, чи підходить воно йому.
  • Проби. Якщо потрібно перевірити помаду, для цього достатньо зробити мазок на зап'ясті. Оригінал завжди лягає рівно, без грудочок. Пудра повинна мати якісний спонж, щоб він не дряпав шкіру, наносився без крупинок і блискіток. Підробка тонального крему зазвичай змінює відтінок, наприклад, замість нанесеного бежевого в результаті вийде світло-помаранчевий колір. Оригінальна туш повинна бути з рівними ворсинками.

Сьогодні існує велика кількість інтернет-магазинів, де є висока ймовірність купити підробку, так як продукт замовляється поштою і можливості заздалегідь перевірити його немає. Тому рекомендується купувати професійну косметику для візажу в спеціалізованих магазинах або торгових центрах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернігів: Як тільки ...

КОМЕНТАРІ