Чому швейцарський годинник найкращі в світі?

Чому швейцарський годинник найкращі в світі?

16.01.19 21:25 0 2484

У всьому світі швейцарський годинник є найкращим і найпрестижнішим аксесуаром в будь-якій сфері людської діяльності. Для одних годинник невід'ємна частина високого статусу, для інших фінансова інвестиція в майбутнє, а для когось просто найкраща форма подарунка близькій людині. Незалежно від мети придбання високоякісних аксесуарів, їх вартість має на увазі під собою серйозні гроші. До речі, якщо ви з Києва і хочете продать швейцарские часы, то зробити це можна на сайті ломбарду "CHRONO 10:10". .

Що потрібно знати про швейцарський годинник?

швейцарський годинникНамагаючись розібратися, чому швейцарський годинник такі дорогі, потрібно виходити із загального поняття годинникового мистецтва, в основу якого входять не тільки складні і оригінальні механізми, але ще і дорога ювелірна робота з дорогоцінних матеріалів і каменів. Крім зовнішніх естетичних даних, справжня краса швейцарських годинників полягає в русі самих механізмів. На даному етапі розуміння багато цінителів годинникового мистецтва використовують порівняння швейцарських шедеврів з автомобілями, де відчути особливості механізму або дизайнерської обробки можливо лише «на ходу».

Вимоги та критерії, за допомогою яких визначаються справжність дорогих швейцарських механізмів, виходять з того, як роблять швейцарський годинник. За законами Швейцарії, справжніми швейцарськими годинниками можуть називатися тільки такі механізми, при виготовленні яких витримані три найголовніші умови. Перша вимога стосується безпосередньо механізму годинника. Він може називатися швейцарським, коли в ньому міститься більше 50 % деталей і вузлів, вироблених в Швейцарії.

Крім того, що збірка основного механізму має відбуватися на території Швейцарії, умови вимагають проводити там же і складання загальної конструкції годин. І останній пункт основних вимог високого швейцарського імені наручних годинників стосується контролю якості виробництва, який також повинен виконуватися в Швейцарії. Тільки потрапляючи під все три умови циферблат оригінального годинника має повне право демонструвати написи: Swiss Made, Swiss або Geneva. Останній напис (використовується так само Geneve) служить особливим доказом швейцарського якості продукції. Не дивлячись на жорсткість зазначених вище вимог, всесвітній ринок годинникової індустрії проте з кожним роком поповнюється новими марками і виробниками.

Виходячи зі сказаного вище, відмітка «Зроблено в Швейцарії» легко пояснює чому швейцарський годинник найкращі в світі.

Швейцарські годинники або китайська підробка

швейцарський годинникПро дорогому швейцарському годиннику мріють багато, проте не всі мають чітке уявлення, що це таке. Велика частина покупців перед покупкою жаданого аксесуара не були знайомі з такими механізмами в живу. У цей момент і може виникнути така ситуація, коли замість оригінального механізму людина може купити підроблені швейцарський годинник.

Щоб бути готовими зустріти несправжні швейцарський годинник як відрізнити підробку від оригіналу повинен знати кожен. На сьогоднішній день копії швейцарських механізмів поділяються на дві великі групи, що складаються з дешевих примітивних китайських копій і дорогих реплік.

Перша група відрізняється великою кількістю зовнішніх невідповідностей, помітних без спеціальних умов навіть непрофесіоналові. Авторитет реплік серед підроблених копій швейцарських годинників значно вище, власне, як і їх вартість. Репліки практично ідентичні з оригіналами, як і обробка корпусу ідентична справжній моделі. Вони так само виготовляються з благородних дорогоцінних металів і можуть мати інкрустацію дорогоцінним камінням, повторюючи обробку каталожного варіанту. Оскільки процес створення такого годинника дорогий і досить складний, вартість реплік так само висока.

Щоб знати, як відрізнити швейцарський годинник від копії, важливо мати певні знання в області характеристик оригінального виробу, адже їх також можуть підробити. Безліч корисних функцій у підроблених механізмів як правило, функціонують тільки з написів. В реальному житті такі водонепроникні корпуси бояться будь-яких дрібних бризок, міцні скла кришаться при першому падінні, а функціональність зменшується зовсім не робочим.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Україна розпочинає ...
Наступна новина: Как купить качественные ...

КОМЕНТАРІ