Склопластик

Склопластик: що потрібно знати?

17.01.19 18:38 0 1807

Композиційний матеріал нового покоління - склопластик дозволяє отримувати конструкцію особливої  міцності і підвищеної надійності. Цей матеріал успішно зарекомендував себе в багатьох країнах завдяки великій сфері застосування і різноманіттю достоїнств, а розповість нам про них співробітник компанії «ДекорПластик»: https://dekorplastic.com/stekloplastik/, в якій його безпосередньо можна замовити.

Переваги матеріалу

Основними перевагами склопластику є:

  • Індивідуальні фізичні властивості. Залежно від умов експлуатації виробу зі склопластику можуть володіти індивідуальними характеристиками, завдяки особливому поєднанню компонентів при виробництві.
  • Відмінні експлуатаційні та технологічні властивості. Матеріал стійкий до різних атмосферних явищ, механічному впливу, не піддається корозії, не деформується. Висока міцність і мала питома вага - це основні переваги склопластику.
  • Довгий термін експлуатації. Зносостійкість матеріалу дуже висока, тому вироби зі склопластику прослужать довгі роки без втрати зовнішнього вигляду і експлуатаційних властивостей. При виникненні пошкоджень технічне обслуговування не викличе проблем.

Області застосування композиційного матеріалу

Продукцію з даного матеріалу застосовують в основному в тих областях, які пред'являють підвищені вимоги до експлуатації: в суднобудуванні, машинобудуванні, виробництві виробів для космічних об'єктів і авіації, будівництві доріг, басейнів, прокладання трубопроводів. Основна продукція з композиційного сировини - це басейни, кузова для автомобілів, панелі для облицювання, човни, ємності для різних виробництв, ізоляція.

Як виробляють склопластикові вироби?

Існують наступні методи виробництва склопластику: ручне формування, напилювання, пресування, намотування, інжекція, пултрузії та інші. Кожен з них має свої переваги і недоліки, а також обумовлює сферу використання і вартість готової продукції. Високотехнологічне виробництво склопластику - це дуже складний процес, що вимагає особливих знань і професіоналізму співробітників, застосування сучасних ліній, якісного обладнання і точних інструментів. При цьому термін виготовлення продукції дуже швидкий, а її вартість окупається в найкоротші терміни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основні види сцен та їх ...
Наступна новина: Як вибрати офісний папір?

КОМЕНТАРІ