Кредит на карту онлайн: що потрібно знати?

Кредит на карту онлайн: що потрібно знати?

18.01.19 12:37 0 2675

Гостра нестача грошей змушує людей робити необдумані вчинки. Щоб хоч якось вирішити фінансові проблеми, закладаються цінні речі в ломбард. Це далеко не вихід із ситуації, так як через це можна назавжди втратити своє майно. Єдино правильний крок, який дозволить вирішити тимчасові фінансові труднощі - це взять кредит онлайн. До речі, ознайомитися з пропозиціями від мікрофінансових організацій можна на сайті https://kredit.house/. Щоб оформити позику, потрібно реєстрація на офіційному сайті МФО, займає не більше 10 хвилин.

Переваги онлайн-кредитування:

  1. Кредит доступний для будь-якого дієздатного людини, який досяг повнолітнього віку. Ця умова є основним, так як МФО, як і великі банки, зацікавлені в поверненні виданих позик.
  2. Для кредиторів цієї категорії, кредитна історія позичальника не грає великої ролі. Безумовно, ніхто не дає 100% гарантії, що запитана сума буде схвалена. Але все ж, висока ймовірність позитивного рішення існує.
  3. Подати заявку на кредит можуть навіть тимчасово безробітні люди, студенти, а також самотні батьки, які мають на утриманні малолітніх дітей.
  4. Онлайн-заявка може бути відправлена відразу в кілька МФО, це дозволить збільшити шанси на схвалення, а також вибрати більш вигідну пропозицію.
  5. Погашення позики можна здійснювати будь-яким зручним способом: електронні гроші, пластикові картки VISA або MasterCard, готівкою в відділенні будь-якого великого банку.
  6. Сформувати заявку можна в будь-який час дня і ночі.

Як подати заявку на кредит?

Щоб почати оформлення необхідно вибрати найбільш підходяще за умовами кредитна пропозиція. Рекомендується вибрати відразу кілька компаній. Процентна ставка може варіюватися в межах від 0 до 3 %.

Перейти на сайт підприємства і пройти просту процедуру реєстрації. У деяких МФО розгляд заявки відбувається в автоматичному режимі, без участі оператора. В інших випадках розгляд отриманої інформації займає 10-15 хвилин.

Дочекатися дзвінка кредитного фахівця або текстового повідомлення з кодом підтвердження реєстрації. На цьому етапі вже може бути відома як орієнтовна, так і максимальна сума, доступна для зарахування на розрахунковий рахунок або іменну картку клієнта.

Підтвердити наміри і отримати гроші, як правило, термін зарахування займає не більше 3 хвилин.

Необхідно знати, що чим більше особистих даних буде вказано в момент реєстрації (соціальні мережі, рід діяльності, інформація про майно, фотографія паспорта), тим на більшу суму можна розраховувати.

Що таке кредитна історія?

Кредитна історія - складається з трьох частин і містить в собі всю інформацію за зобов'язаннями, які позичальник взяв на себе шляхом підписання кредитного договору. У першій частині зберігається основна інформація про кредиторі, дані документів і т. д. Друга частина вважається основною, так як там записана інформація із зазначенням сум, строків виконання зобов'язань, процентних ставок, наявних кредитів, а також простроченнях.

Запросити кредитну історію для ознайомлення можна в спеціальній конторі БКІ (бюро кредитних історій).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як продовжиться ...
Наступна новина: Где купить качественные ...

КОМЕНТАРІ