Параметри,на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

Параметри,на які варто звернути увагу при покупці ігрової консолі

19.01.19 11:22 0 2263

Що може бути цікавіше, ніж вражаючий, хвилюючий світ альтернативної реальності, опинитися в центрі якого можливо за допомогою сучасних ігрових пристроїв?

Незрівнянна графіка, інтригуючі сюжети, ефект причетності до гри - все це робить ігровий процес привабливим і захоплюючим. Не дивно, що люди проводять дозвілля, освоюючи нові, більш складні, покоління ігрових приставок - як портативних, так і для телевізора.

Найбільш відомими і популярними в світі консолями по праву вважаються SONY Playstation, на частку яких припадає близько 60 % продажів ігрових приставок (до речі, на сайті https://good-game.com.ua/ можна придбати найпопулярніші ігри на нових і б /у дисках). Український ринок представлений всіма поколіннями легендарних консолей SONY. Продукція ж інших брендів (Nintendo і Microsoft) також досить популярна у нас, проте не забезпечена офіційної (в т.ч. сервісної) підтримкою.

Розробники враховують зростаючий інтерес до такого роду розваг, вдосконалюючи свої версії консолей і оснащуючи їх різноманітними функціями для повноцінного дозвілля. В результаті ігрова консоль стала не просто інструментом для геймера: це і аудіоцентр з можливістю перегляду відео, і зручний пристрій для виходу в мережу.

Тип ігрової приставки

Початківці гравці часто сумніваються у виборі: що зручніше - кишенькове або стандартний пристрій? Яку з ігрових приставок краще вибрати?

Стаціонарна

Традиційна приставка, така як SONY Playstation 4, під'єднана до телевізора - це класичний варіант, бажаний більшістю фанатів ігор. Її незаперечною перевагою є можливість участі в грі кількох гравців відразу, а великий екран телевізора відмінно відтворює найменші графічні нюанси ігрової дії. Керувати грою досить зручно - крім стандартного геймпада гравець може підключити інші прилади керування:

  • пістолет;
  • кермо;
  • педалі.

Портативна

Скрасити нудну тривалу дорогу або з азартом провести вільний час у відрядженні або на відпочинку допоможе портативний варіант ігрового пристрою: наприклад, Nintendo Switch. Звичайно, в порівнянні зі стаціонарною моделлю ці невеликі пристрої програють в зручності управління і розмірах екрану, але функціонально вони вважаються гідними конкурентами стандартних консолей. Більшість з них мають вай-фай модуль, підтримку деяких месенджерів і хороший медіацентр. Підзарядки гаджета вистачає на кілька годин ігрового процесу, а якість графіки в сучасних мобільних пристроях цілком влаштовує гравців. Чи будуть перспективними подальші розробки кишенькових консолей - покаже час, так як провідні виробники смартфонів зробили все, щоб перевести портативний геймінг на платформу мобільних гаджетів.

Виробники ігрових консолей

Серед любителів ігор кращими розробниками вважаються три «акули» цього напрямку:

  1. Соні.
  2. Майкрософт.
  3. Нінтендо.

Ключове протистояння розгорілося між Sony з її консолями PlayStation і Microsoft з ігровим пристроєм Xbox. А ось фірма Nintendo, прабатько всіх ігрових продуктів, виявляється на третьому місці в цій битві.

Порівнюючи версії приставок нового покоління провідних розробників, можна відзначити ключові переваги кожної з них:

  • Соні впевнено тримає першість у випуску класичних консолей. Витончений і мінімалістичний дизайн стаціонарної версії PlayStation 4 поєднується з потужним технологічним і графічним функціоналом, впевнено висунули цю консоль в чемпіони продажів. Вдосконалене програмне забезпечення і підвищена продуктивність дозволяє відтворювати гри у винятковій якості, наочно представленим у варіанті SONY PlayStation 4 Pro.
  • Останній технологічний проект Microsoft - Xbox One X був заявлений найбільш вражаючим ігровим продуктом в історії. Перша перевага, яку оцінили геймери - приголомшлива графіка, що не дивно: розробники впритул наблизилися до заявленого 4К-вирішенню. За рахунок цього гри отримали більш яскраву деталізацію картинки і збільшення дальності промальовування.
  • А ось компанія Nintendo пішла новим шляхом - її останнє дітище, Nintendo Switch здивувала геймерів універсальністю. Ігрову приставку, схожу на планшет зі знімними контролерами, високо оцінили користувачі. Цьому не завадило навіть те, що пристрій поступається за потужністю і розмірами екрану конкуруючим консолей. Приставка поєднала в собі портативний і стаціонарний варіант. Її так само зручно брати з собою в дорогу, як і повноцінно використовувати в парі з телевізором. Виробник зробив прорив, вибравши такий формат ігрової консолі нового покоління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Где купить качественные ...
Наступна новина: Свіжообсмажена кава та її ...

КОМЕНТАРІ