Це правильна позиція,коли бізнес і держава працюють на благо людей,- очільник Тернопільщини під час огляду кабінету рентгенівської мамографії в Бучацькій лікарні

Це правильна позиція,коли бізнес і держава працюють на благо людей,- очільник Тернопільщини під час огляду кабінету рентгенівської мамографії в Бучацькій лікарні

20.01.19 09:59 0 429
У четвер, 17 січня під час робочої поїздки у Бучацький район голова облдержадміністрації Степан Барна відвідав нещодавно облаштований кабінет рентгенівської мамографії у поліклінічному відділенні Бучацької центральної комунальної лікарні. У грудні 2018 року Товариством з обмеженою відповідальністю “Медичний центр “Мевіз” встановлено цифровий мамографічний апарат.

“Це правильна позиція, коли бізнес і держава працюють на благо людей. Чим більше обстежень по виявлених випадках, тим менше занедбаних ситуацій. Тепер жінки з Бучацького і прилеглих районів мають можливість проходити якісне мамографічне обстеження, яке відбуватиметься за рахунок коштів з державного бюджету та бюджету громади міста. Ці кошти передбачені для виявлення різних стадій захворювань грудей. Пропоную розробити програму масового обстеження жінок, щоб виявляти хвороби на ранній стадії. Адже найважливіше - це зберегти людське життя”, - наголосив голова ТОДА.

Зауважимо, впродовж 2015-2018 років для покращення матеріально-технічної бази Бучацької ЦКРЛ освоєно субвенції з державного бюджету на більше ніж 3 мільйони гривень. У 2018 році більше ніж мільйон гривень освоєно для проведення капітального ремонту однієї з будівель Бучацької ЦКРЛ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор Гундич: Завдяки ...
Наступна новина: На Тернопіллі державну ...

КОМЕНТАРІ