На Тернопіллі стан розвитку громад та пріоритетних завдань на 2019-2021 роки визначають в Гусятинському районі

На Тернопіллі стан розвитку громад та пріоритетних завдань на 2019-2021 роки визначають в Гусятинському районі

20.01.19 11:36 0 665
На Гусятинщині тривають зустрічі голови районної державної адміністрації Віталія Батога, заступників голови райдержадміністрації, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації з активами громад населених пунктів району. Їхньою метою є визначення стану розвитку громад та пріоритетних завдань на 2019-2021 роки.

Така зустріч відбулася із представниками громад сіл Сухостав (20 осіб) та Яблунів (45 осіб).

Присутні мали змогу почути із перших уст очільника району те над чим працює влада та які завдання ставляться на майбутнє та висловити своє бачення розв'язання тих чи інших проблем. Узагальнене бачення пріоритетних планів розвитку сіл озвучували виконувачі обов'язків старостів даних населених пунктів Андрій Фик (Яблунів) та Михайло Олійник (Сухостав).

Зокрема, Андрій Фик, в.о. старости с. Яблунів, наголосив, що планується зробити на наступні роки. Зокрема, протягом 2019-2021 рр. передбачається здійснити перекриття даху школи, утеплення садочку, придбання твердопаливного котла, відбудова центральної дороги та ін.

Натомість Михайло Олійник, в.о. старости с. Сухостав, наголосив, що планується зробити на наступні роки. Зокрема, протягом 2019-2021 рр. передбачається здійснити перекриття даху школи та садочку, капітальний ремонт в будинку культури, ФАПу та бібліотеки, які знаходяться в одному приміщенні та ін.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігівській міській ...

КОМЕНТАРІ