Завершуємо тиждень з користю: конкурси,гранти,стипендії

Завершуємо тиждень з користю: конкурси,гранти,стипендії

20.01.19 11:13 0 766
Якщо Ви спрямовані на розвиток власної організації та громадянського суспільства в цілому, тоді запрошуємо ознайомитися з добіркою грантів, конкурсів, стипендіальних програм та програм з обміну.

Гранти Європейської комісії на підтримку громадянського суспільства в Україні

Європейська комісія оголосила конкурс грантових заявок на підтримку громадянського суспільства в Україні.

Подача заявок до 25 січня 2019 року включно. Бюджет — 5 400 000 (EUR).

Мета цього конкурсу пропозицій полягає в зростанні ролі громадянського суспільства у сприянні демократичним реформам на рівні країни.

Умови та аплікаційні форми - https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1543896984924&do=publi.detPUB&searchtype=QS&orderby=upd&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=161525.

Стипендійна програма Європейської школи Східного партнерства

Оголошено новий конкурс стипендій для студентів у віці 16-17 років, які бажають поглибити свої знання про Європу та Європейський Союз.

У рамках програми буде підтримано 35 найкращих студентів з шести країн-учасниць Східного партнерства. Вони отримають високоякісний міжнародно визнаний диплом міжнародного бакалавра з акцентом на європейські студії.

Програму Європейської школи Східного партнерства здійснює «Нова школа», що знаходиться у Тбілісі.

Навчальний курс триває два роки, і розпочинається у 2019-2020 академічному році.

Усі зацікавлені студенти можуть подати свої заявки онлайн – через сайт www.eapeuropeanschool.eu.

Останній термін подання заявок – 1 березня 2019 року.

Новий набір на EaP Civil Society Fellowships 2019

Відкрито новий конкурс заявок EaP Civil Society Fellowships на 2019 рік!

Стипендіати мають унікальну можливість брати участь у тренінгах та інших заходах з нарощування потенціалу, а також реалізувати індивідуальний проект до 5000 євро.

мережа стипендіатів включає 40 молодих людей у віці від 20 до 36 років із шести країн Східного партнерства. Діяльність охоплює цілий ряд пріоритетних сфер, що відповідають потребам місцевих громад: молодіжна робота, розвиток лідерства, антикорупційна робота, налагодження потенціалу для ОГС, розробка політик, освітніх матеріалів та електронних інструментів для кращого управління та багато іншого.

Подача до 31 січня. Деталі - https://euprostir.org.ua/opportunities/138475.

Гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

У рамках свого Фонду стратегічних інвестицій, Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток»), що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк»., надаватиме гранти на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об'єднаних територіальних громадах (ОТГ).

Дедлайн - 29 березня.

Деталі - https://www.prostir.ua/?grants=hranty-na-vprovadzhennya-mistsevyh-initsiatyv-ta-investytsijnyh-proektiv-v-oth.

Очікується, що сума кожного гранту може коливатись від 270 тис. грн до 675 тис. грн., остаточна сума гранту буде визначена в результаті переговорів.

П'ятий конкурс грантів від Culture Bridges

Розпочався п'ятий конкурс Culture Bridges. Гранти надаватимуться у двох категоріях:

* Проекти національної співпраці надають фінансування до 10 000 євро на реалізацію спільних проектів українських інституцій із щонайменше двох несуміжних областей України.

* Проекти міжнародної співпраці підтримують спільні проекти культурних операторів з України та країн ЄС грантами до 50 000 євро.

Кінцевий термін подання заявки на гранти - 31 січня 2019 року.

У разі виникнення запитань щодо умов участі можна звернутися за адресою: CultureBridges@britishcouncil.org.ua.

MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді

Метою програми «MEET UP! Німецько-українські зустрічі молоді» є інтенсифікувати відносини з Україною, надати підтримку молодим людям з Німеччини та України, з активною позицією за демократичні цінності та підтримати порозуміння між народами.

Основною складовою зустрічей є спільна робота над проектом у сфері історично-політичної освіти, німецько-українських відносин, прав людини, чи, наприклад, захисту навколишнього середовища. Можуть бути підтримані обміни з медіальною, креативною або музичною складовою, наприклад, театральні проекти, фільми, інтернет-портали, мобільні додатки або мережеві зустрічі. Можливі зустрічі молодих митців, спортсменів чи інших професійних груп.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Поповнити Webmoney за ...
Наступна новина: На Тернопіллі завдяки ...

КОМЕНТАРІ