Навіщо потрібна захисна антигравійна плівка для кузова автомобіля?

Навіщо потрібна захисна антигравійна плівка для кузова автомобіля?

22.01.19 12:22 0 2379

Ні для кого з автолюбителів не секрет, що кузов машини безупинно витримує натиск різних предметів, що летять з-під коліс. Пошкодити корпус дуже легко, особливо якщо мова йде про їзду за містом. Найбільше страждають занижені машини і автомобілі з великим бампером.

Пісок і каміння, що летять з-під коліс, залишають на кузові подряпини. Ушкоджують машину і гілки дерев. Досить поширена ситуація, коли пошкодження виникають в результаті не дуже акуратною паркування. Уберегти свою машину вам допоможе захисна антигравійна пленка для автомобиля.

Захисні антигравійне плівки для кузова автомобіля бувають різними. Найпоширенішими є плівки з поліуретану і вінілу.

Вінілові плівки покривають весь кузов повністю, що забезпечує і захист дверей. Антигравійне плівки з вінілу дуже гнучкі, тому ними легко обтягнути навіть самий вигнутий автомобіль. Така плівка вбереже не лише від механічних пошкоджень, а й врятує фарбу від вигорання. Крім того, варто поліуретанова плівка менше, ніж вінілова.

Є у вінілу і мінуси. В першу чергу - це тонкість. Саме через нестачу товщини вініл поступається поліуретану в міцності. Також в холодну пору року вінілова плівка може затвердіти і стати менш пружною.

Поліуретанові антигравійне плівки набагато міцніше вінілових. Спочатку їх використовували для захисту лопатей вертольотів від піску. У той же час поліуретан пропускає ультрафіолет, тому кузов під такою плівкою буде вицвітати. Поуліретановие плівки мають підвищену в'язкість і товщиною. Це забезпечує автомобілю надійний захист, але при цьому не дозволяє використовувати плівку на кузовах з великими вигинами. Саме з цієї причини неможливо покрити плівкою з поліуретану 100% бампера.

Служать плівки з вінілу і поліуретану однаково - близько п'яти років. Але поліуретанова антигравійна плівка з часом може дещо пожовтіти.

Захисної антигравійної плівкою покривають найбільш уразливі частини автомобіля. Це передня частина капота, крила коліс, бампер, двері, дзеркала заднього виду і фари.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ