Переваги рюкзака в сучасному місті

Переваги рюкзака в сучасному місті

22.01.19 23:36 0 1818

Напевно, кожен звертає увагу на те, що ті чи інші тенденції в світі моди - одяг, взуття, колірні переваги - періодично повторюються. Або ще, кажуть: «все нове - це добре забуте старе». Так, звичайно ж, все, що повторюється, кожен раз оновлюється, поліпшується - якісно і функціонально.

Так само справа йде з таким усіма відомим, дуже необхідним аксесуаром, атрибутом міських або більш далеких поїздок / походів - рюкзаком. В даний час рюкзак - це вже не просто спортивно-дорожній атрибут, це практично щоденна необхідність, також це стильно, дуже зручно і завжди модно.

Історія рюкзака?

міський рюкзакЄ кілька варіантів його походження, виявлення. Перша: трохи понад двадцять років тому в льодовиках сучасних австрійських Альп істориками-дослідниками було виявлено щось - стародавня людина на спині з мішком, дуже схожим на сучасний рюкзак. Ретельна експертиза показала, що він пролежав в льодовиках близько п'яти тисяч років!

Можливо, це був древній альпініст, який потрапив у снігову лавину і не зміг вибратися. Його «наспинний» сумка-рюкзак дуже нагадувала той рюкзак, який ми звикли бачити в даний час. Матеріал - шкіра і дугоподібна дерев'яна рама для кріплення на плечах. А друга історія: в давніх часів рюкзаки отримали своє застосування в повсякденному житті людей. Можливо, тоді він більше схожий на мішок, торбинку, але уявляв вже щось на кшталт нашого звичного рюкзака. Є інформація, що навіть Ісус, Будда, Лао-Цзи також подорожували в свої часи з рюкзаками через плечі.

Якщо трохи заглибитися в історію, то давнім подобою, основоположником сучасного рюкзака була торбинка - мішечок на дерев'яній палиці. У неї мандрівник укладав всі необхідні йому в дорозі пожитки (шматок хліба, сухарі, баклажку з водою) і рушив. Пізніше рюкзаки стали застосовувати солдати в арміях. І саме вони зробили їх такими, якими їх знає сучасне суспільство. Вони трансформували їх, ставши робити не тільки зі шкіри, але і з тканини, металу (алюміній, сталь).

Роль рюкзака в сучасному місті?

міський рюкзакЦе абсолютно зручна річ для того, щоб носити багато всяких речей і предметів, необхідних для роботи та відпочинку протягом дня. Особливо, якщо людина займається спортом, працює танцюристом (постійно носить з собою змінне взуття, кілька комплектів змінного одягу, рушник, воду і так далі) або художником (і викладачем образотворчого мистецтва за сумісництвом: купа баночок з фарбами, клей, стаканчики, палітри, папір, пластилін або тісто і так далі, а також їжа і вода для себе на день) - з рюкзаком у неї будуть вільні руки, і буде комфортно їздити громадським транспортом. А в поїздках на виставки! Коли дуже багато важких і містких предметів розпису і картин необхідно перевозити кілька днів поспіль туди та назад - купити рюкзак чудова ідея!

Також, лікарі стверджують, що рюкзаки корисніші для здоров'я - і дітям, і дорослим, ніж сумки та портфелі через плече. При цьому плечі рівномірно навантажені, постава пряма і вантаж як би відтягує плечову частину тіла трохи назад, розкриваючи, таким чином, грудну клітку і дозволяючи добре працювати легким. Вирівнюється хода і рівномірність кроку.

Тому, все говорить про те, що переваги рюкзаків, особливо в великих і багатолюдних містах існують. Варто перейти з сумки на рюкзак. Якщо, звичайно ж, вам дозволяє ваш рід роботи мул навчання, а також стиль одягу (хоча немає нічого страшного, якщо жінка, одягнена в сукню і візьме з собою рюкзак - така мода цілком уже прийнятна і допустима!).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги гаражних воріт ...
Наступна новина: Сертифікат відповідності ...

КОМЕНТАРІ