"Новий Чернігів" з лютого транслюватиметься цілодобово у цифровому форматі

"Новий Чернігів" з лютого транслюватиметься цілодобово у цифровому форматі

23.01.19 10:12 0 1061
22 січня, на розширеній нараді генеральний директор КП «ТРА "Новий Чернігів» Ольга Капустян доповіла про результати роботи у 2018 році та перспективи на новий рік.

За її словами, минулий рік для телерадіоагентства «Новий Чернігів» став черговим етапом розвитку та стартом перспективних проектів. У лютому підприємство отримало ліцензію Національної Ради України з питань телебачення та радіомовлення на трансляцію 24 години на добу у сучасному цифровому форматі.

З переходом на "цифру" телеканал змінив формат мовлення. Це більш комфортна для телеглядачів "картинка" при перегляді програм. Підприємство придбало нове знімальне обладнання, сучасне оздоблення студій та павільйонів.

Крім того, минулого року значно розширився колектив підприємства. Пошук спеціалістів тривав довго, але в результаті вдалося залучити як професіоналів, так і перспективну молодь.

У вересні телеканал розпочав мовлення на 31-му цифровому каналі, починаючи з 8 годин на добу. Вже з 21 січня канал веде мовлення протягом 16 годин. А на початку лютого транслюватиметься 24 години на добу.

Після відключення аналогового сигналу по всій Україні телеканал «Новий Чернігів» продовжив мовлення на аналогових частотах, як мовник прикордонної області. Проте 31 січня закінчується ліцензія на аналогове мовлення. Натомість свої сили та потужності телеканал зосередить на виробництві цікавого і корисного контенту та формуванню нової цілодобової сітки мовлення на цифровому каналі. Залучатиметься також контент національного та іноземного виробництва.

У цьому осінньо-зимовому телевізійному сезоні вже стартували нові проекти. Це «Напросилися», «Бізнес-ланч», «Будмайданчик», «Віз безвіз» та ін. Додалися передачі, які ведуть діти - «Вподобайко», «Сам вдома», «Шпаргалка».

З лютого стартуватимуть нові проекти – програма «Успішна Я», телемости, де говоритимуть про головні реформи в Україні.

Новини, якими активно цікавляться чернігівці, розміщуються також на сайті телеканалу, на каналі Youtube, а також на сторінках «Новий Чернігів» та «Факт-новини» у мережі Facebook.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зауважив, що телеканал повинен докладати максимум креативності, щоб контент був корисним, цікавим та популярним серед глядачів, які переходили б з інших каналів і дивилися чернігівські новини.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: В Тернополі на вул. Старий ...

КОМЕНТАРІ