Що потрібно знати до шлюбу?

Що потрібно знати до шлюбу?

23.01.19 20:30 0 1238

Перед вступом у шлюб люди, як правило, знаходяться в світі мрій, де рожеві поні цілком реальні, а ідеальність партнера не ставиться під сумнів. Але перш ніж зробити цей важливий крок, згадайте, що всі люди різні і багато з того, що для вас є логічним, вашому коханому здасться справжньою нісенітницею.

Перш ніж стати законною дружиною, що не посоромилися поставити своєму чоловікові кілька важливих питань. Зробити це варто в першу чергу для того, щоб зрозуміти напевно, що ви з ним дивіться в одну сторону. Більш детальну інформацію читайте на сайті https://bogvideo.com/text/chto-nuzhno-znat-do-braka/.

Діти

Це перший і найважливіший питання, який варто уточнити, інакше буде дуже ніяково, коли під час медового місяця з'ясується, що ви терпіти не можете дітей і хочете присвятити життя спільним подорожей, а ваш чоловік завжди мріяв про двійні.

Навіть в тому випадку, якщо ви обидва мрієте про дітей, варто заздалегідь дізнатися деталі:

  • Скільки саме дітей хоче кожен з вас.
  • Коли ви плануєте їх завести.
  • Чи будете ви брати няню.
  • Як ви обидва ставитеся до усиновлення, якщо раптом не вийде завагітніти.

Бюджет

Фінансове питання - найскладніший і делікатний з усіх околосемених питань. Вам необхідно заздалегідь розуміти, як ви будете вести бюджет, чи буде він загальним, роздільним або частково спільним. Дуже важливо заздалегідь розуміти, хто за що платить і платить взагалі. Якщо ви заздалегідь не обговоріть всі деталі, то сімейний човен може нахилити в перший же місяць спільного життя, коли ваш новоспечений чоловік скаже, що ви повинні платити за себе самі, а вас життя до такого не готувала.

Віра і переконання

Особливості віросповідання партнера бажано обговорювати набагато раніше, ніж прийде момент готуватися до весілля. Як би ви не ставилися до релігійності або атеїзму вашого нареченого, не варто намагатися його переробити. Віра - це особиста справа кожного, але, якщо ви розумієте, що переконання вашого чоловіка вам не близькі і суперечать всьому, у що ви вірите, подумайте, чи зможете ви продовжувати відносини без докорів і насадження своєї точки зору.

Кар'єра

До моменту вступу в шлюб вам потрібно розуміти, як ви обидва бачите подальше життя. Якщо ви плануєте робити успішну кар'єру, подорожувати, займатися саморозвитком, важливо, щоб ваш партнер при цьому чітко розумів, що ви не будете сидіти вдома і ростити дітей в найближчі роки. Ваші думки та прагнення повинні збігатися від початку і до кінця.

Батьки

Перед весіллям потрібно обов'язково познайомитися з майбутніми родичами і зрозуміти, які взаємини у вашого чоловіка і його батьків. Важливо, щоб ваші поняття про сімейні стосунки повністю збігалися. Щоб батьки вашого партнера не чинили тиск на нього і вас і щоб ви відчували себе комфортно в їхньому товаристві. Також необхідно вирішити, яким складом ви будете відзначати свята, і як часто будете відвідувати батьків. Ці питання дійсно краще вирішити до моменту вступу в законний шлюб, інакше ви можете зіткнутися з тим, що ваші уявлення про роль родичів у вашому житті не збігаються, а це загрожує постійними сварками і конфліктами між вами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: БТІ що це і для чого ...
Наступна новина: Особливості міжнародних ...

КОМЕНТАРІ