Енергоефективність у чернігівських лікарнях: крок за кроком

Енергоефективність у чернігівських лікарнях: крок за кроком

24.01.19 14:15 0 662
У Чернігові цього року продовжується реалізація німецького проекту «Енергоефективність у лікарнях», який втілюється в Чернігові та Сумах і полягає в навчанні, енергоаудиті лікарень і у спільному з нашим містом фінансуванні та виконанні показового проекту - комплексної термомодернізації однієї з міських лікарень.

Прес-служба Чернігівської міської ради вже неодноразово розповідала про цей проект. Зокрема, про його початок, навчальні семінари для енергоменеджерів медичних заукладів, передачу їм спеціального вимірювального обладнання, звіт про результати енергоаудиту всіх міських лікарень.

Програма з поступового навчання та обміну досвідом триває: 22 та 23 січня відбуваються перші в цьому році зустрічі коучів проекту з енергоменеджерами лікарень та з головними лікарями. Загалом таких зустрічей протягом року буде 12. Завдання – створення в Чернігові фахової діалогової платформи для обміну досвідом з тематики енергоефективності в лікарнях.

Наступним кроком має стати спільне втілення містом Черніговом і проектом GIZ «Енергоефективність у лікарнях» пілотного проекту з комплексної термомодернызації медичного закладу. Вже вирішено, що це буде міський пологовий будинок.

У листопаді минулого року міська рада дала Чернігівському міському голові дозвіл на підписання угоди щодо отримання грантових коштів орієнтовним розміром 300 000 євро (триста тисяч євро) на реалізацію проекту «Капітальний ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради по вул. 1-го Травня, 172 в м. Чернігові. Комплексна термомодернізація» на умовах співфінансування з міського бюджету м.Чернігова.

Докладна інформація про цей пілотний проект, виконання якого почнеться цього року і продовжиться наступного, зараз готується й буде опублікована найближчим часом. Слідкуйте за новинами на веб-порталі Чернігівської міської ради http://www.chernigiv-rada.gov.ua.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі цього року ...
Наступна новина: Гербициды: определение и ...

КОМЕНТАРІ