Бейдж: як вибрати бейдж?

Бейдж: як вибрати бейдж?

24.01.19 13:12 0 1581

Бейдж - це простий предмет, який є носієм головної інформації про даний співробітника. І. Б. і посада співробітника. Бейджи мають величезну популярність у сфері торгівлі, на виробництві, в громадських зборах, в банках і держструктурах. Завдяки цьому на конференції, в магазинах і на підприємствах значно спрощується взаємодія між клієнтом і співробітниками. Бейджи різного виду, розміру, типу кріплення.

Перед багатьма керівниками компаній постає запитання: "Як правильно вибрати бейджи для своїх співробітників?". Щоб вибрати практичний і якісний бейдж, слід вказати наступні характеристики:

Різновид

Вертикальний бейдж зазвичай кріпиться на одяг, а горизонтальний вішає на шнурок або стрічці. Обидва види є зручними і практичними.

Тип кріплення

Варто відразу подумати, як саме буде закріплюватися бейджик. Є кілька основних способів:

  1. Шнурок. Це найпростіший з технічної сторони вид кріплення. Такий варіант зазвичай застосовується на семінарах, конференціях і т. д. До речі, шнурок для бейджей купить можна в інтернет-магазині https://tesma.kharkiv.ua/.
  2. Булавка. Це найпопулярніший метод. Він же - найдешевший. Зі зворотного боку бейджика прикріплюється невелика шпилька, якою потрібно просто проколоти тканина одягу. Основний недолік - це залишається слід. Тому такі бейджики не можна використовувати на тонких і делікатних тканинах.
  3. Магніт. Сучасний метод кріплення, який, до того ж, не залишає слідів. На зворотному боці вироби кріпиться смужка металу або невеликий магніт. Другий елемент - це магнітна планка, яка прикладається до матеріалу з іншого боку. Він притягує бейдж, при цьому не залишаючи сліду. Безпека для одягу - основний плюс, однак виріб відрізняється більшою вартістю.
  4. Затиск. Аналогічний шпильці, але кріпиться без проколу тканини, просто прикріплений до неї. Може залишати сліди на тканині, проте метод досить простий.

Розмір

Частіше всього бейдж вибирають безпосередньо залежну від інформації, яку необхідно на ньому розмістити. Досить маленького бейджика. Розміри популярні в розмірі 90х55 мм.

Матеріал і його якість

Бейджи можуть бути виготовлені з пластику, ПВХ плівки (ПВХ), акрилу (ABS), металу. Пластикові і з ПВХ плівки, що принесло йому велику популярність. Акрил міцніший і якісний матеріал, тому бейджи з акрилу стоять трохи дорожче.

Якщо ви хочете заощадити і придбати більш дешеві види бейджів. Якщо ви вибираєте співробітників для своїх постійних співробітників, звертайте увагу на якість матеріалу і кріплення. Репутація вашої фірми.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Тернополі відбулася ...

КОМЕНТАРІ