Де і як відзначити день народження дитини?

Де і як відзначити день народження дитини?

24.01.19 21:18 0 5191

Діти швидко ростуть. Так само швидко змінюються їхні смаки та інтереси. Тому кожен день народження дитини вимагає від батьків особливої підготовки. Як організувати дитяче свято, який порадує іменинника і його гостей? Де відзначити день народження дитини: вдома чи в розважальному центрі, в кафе або клубі? Яку програму придумати і кому довірити організацію свята? Якщо ви з Південної Пальміри, тоді вам варто вибрати детский день рождения в Одессе от sweet-art.

Як відзначити перший день народження дитини?

  • Перший ювілей найкраще відзначити будинку в колі найближчих людей. Незнайомі особи можуть налякати дитину, а достаток іграшок і розваг швидко його втомлять.
  • Квартиру можна прикрасити різнокольоровими гелієвими кулями і яскравими паперовими гірляндами. Проведіть імениннику «екскурсію» за оновленим дому, дайте йому можливість все розглянути і помацати.
  • Святковий торт краще зробити самим. Тільки в цьому випадку ви можете бути абсолютно впевнені, що десерт безпечний для малюка. Наприклад, бісквітні коржі або печиво змастіть дитячим сирком, прикрасьте шматочками фруктів. У центр кулінарного шедевра поставте декоративну свічку. Задувати її дитина зможе лише з вашою допомогою, сам він поки не впорається.
  • Перший день народження малюка - це, перш за все, свято для батьків, адже малюк ще не в змозі оцінити значимість цієї події. Якщо дорослі хочуть змінити обстановку і зробити торжество незабутнім, то можна влаштувати фотосесію в цікавому місці. Наприклад, на пару годин орендувати фотостудію з красивими інтер'єрами, різноманітним реквізитом і декором. Там же можна організувати фуршет.

Як відзначити день народження дитини від року до 3 років?

  1. Дітям до 3 років краще влаштовувати свято в звичній для них обстановці - вдома чи на дачі.
  2. Кількість запрошених малюків повинно бути приблизно дорівнює віку дитини + 1. Однорічному дитині достатньо двох-трьох гостей, дворічному буде цікаво і не утомливо в компанії трьох або чотирьох ровесників. Зазвичай малюкам цього віку досить пари годин для спілкування.
  3. Чи не намагайтеся поєднати дитячу та дорослу компанію. Запросіть юних гостей у першій половині дня, до денного сну, а родичів - ввечері або в інший день.
  4. Заздалегідь поговоріть з батьками про особливості раціону їх дітей: можливо, у когось з малюків алергія на певні продукти, а хтось із мам принципово не дає дитині солодощі.
  5. Запропонуйте дітям потанцювати під мелодії з улюблених мультфільмів або дитячі пісні, пострибати на батуті. В кінці, щоб малюки трохи заспокоїлися, можна разом поводити хоровод або пограти в настільні ігри.
  6. Подумайте про те, які невеликі презенти можна подарувати кожному гостю в кінці свята.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Продвижение бизнеса в сети
Наступна новина: Битумная черепица IKO: ...

КОМЕНТАРІ