Чернігів: Комунальні служби цілодобово прибирають місто від снігу

Чернігів: Комунальні служби цілодобово прибирають місто від снігу

25.01.19 09:23 0 589
За повідомленням синоптиків, з Балкан на Україну прийшов циклон, тому у кількох областях, включаючи й Чернігівську, 23 січня було оголошено штормове попередження.

Як і очікувалось, учора та вночі у Чернігові спостерігалось погіршення погодних умов: значні опади снігу, хуртовина, ожеледь та налипання мокрого снігу. Місцями приріст снігового покриву був до 15-17 см. Снігопад довго не припинявся й тривав майже добу.

Комунальна техніка КП «АТП-2528» Чернігівської міської ради вдень, вночі та зранку прибирала місто від снігу. Спочатку на вулиці міста вийшли 11 МАЗів, 1 ЗІЛ - вони посипали вулиці піщано-сольовою сумішшю, а 1 ГАЗ-«піскарик» обробляв нею тротуари.

На очищення тротуарів, зупинок і переходів вийшли спочатку 6, а потім іще 2 трактори з відвалами та щітками.

Основне очищення території міста проходило вночі.

- Нічна зміна розпочинається з 8 години вечора. Вночі задіяно більше техніки, ніж вдень, щоб до ранку максимально очистити місто від снігу. Піско-сольова суміш, якою посипаються дороги, не дає снігу прибитися до асфальту, - сказав начальник КП «АТП-2528» Руслан Волок.

У ніч із 23 на 24 січня комунальне підприємство виставило на очищення доріг і тротуарів 14 автомобілів, 8 тракторів і 1 навантажувач. Зупинки і переходи очищали 39 прибиральників.

Дуже важливо, щоб власники автомобілів не паркували машини на проїжджій частині та на тротуарах, особливо вночі, оскільки це заважає снігоприбиральній техніці працювати.

Із 5 години ранку підключилися до прибирання техніка і працівники КП «Зеленбуд» (в парках і скверах), а також трактори і двірники ЖЕКів прибирають у дворах багатоповерхівок.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ