Водонагрівачі Ariston: основні переваги

Водонагрівачі Ariston: основні переваги

25.01.19 17:06 0 2334

Водонагрівачі Ariston - це найкраще вирішення питання гарячого водозабепечення. Сьогодні ми поговоримо про їх переваги, а розповість нам про них співробітник інтернет-магазину profimann.com.ua, в якому безпосередньо можна придбати водонагрівачі цієї ТМ за доступною ціною.

Безпека

Водонагрівачі Ariston оснащені новітньою Абсолютною Системою Безпеки ABS 2.0. В ході роботи водонагрівача можуть відбуватися: витоку струму, що може призвести до пожежі або удару струмом людини, скачки напруги, що може викликати поломку водонагрівача, включення водонагрівача без води, що призведе до перегорання нагрівального елементу і т. д. ABS 2.0. - це 100 % захист від цих неприємностей.

Захист від бактерій

Часто буває так, що у водонагрівачі застоюється вода, це особливо актуально, якщо мова йде про встановлення на дачі. Відомий факт, що застояна і особливо тепла вода - ідеальне місце існування і розмноження бактерій, в тому числі хвороботворних.

Завдяки унікальній вбудованої професійній системі захисту від бактерій ECO застояна вода тепер не є небезпечною. Ariston випускає моделі з "срібним" покриттям Ag +. А це не тільки захист бака від корозії і протікання, а й ефективний захист від розмноження бактерій і шкідливих мікроорганізмів на стінках і внутрішніх елементах водонагрівача.

Довговічність роботи

Водонагрівачі виробляються тільки з якісних і унікальних матеріалів: медична нержавіюча сталь, з додатковим захистом зварних швів - гарантія 7 років сталевий бак з неперевершеним титановим покриттям Titanium Plus - гарантія 7 років сталевий бак з ексклюзивним срібним покриттям Ag + - гарантія від 5 до 7 років сталевий бак з класичним дрібнодисперсним покриттям - гарантія на бак 3 роки.

Розмір і дизайн

Водонагрівачі Ariston мають ексклюзивний італійський дизайн. Можна вибрати моделі плоскої, прямокутної, циліндричної форми з покриттям і настінним монтажем. Ariston - це найширший модельний ряд в Росії від 10 до 500 літрів, водонагрівачі на будь-який смак.

Висока продуктивність

Ariston в своєму асортименті пропонує моделі з функцією Extra Power - прискореним нагрівом води. Дані моделі мають два нагрівальних елемента (Тена). Можна включити економічний варіант, а можна - режим прискореного нагрівання, який дозволяє отримати більше гарячої води за менший час.

Високий інтелект

Ariston це постійні інновації. Водонагрівачі з вбудованим зручним і наочним ЖК - дисплеєм, який дає можливість вибирати кілька режимів роботи: денний, нічний, економічний і прискореного нагріву.

Простота і зручність управління

Ariston - оснащений простою та зручною системою управління. На лицьовій панелі водонагрівача налаштовується бажана температура нагріву води, вкл / викл професійна система захисту від бактерій ECO і тільки у Ariston є індикація несправностей (включення без води, перегрів, порушення роботи термостата і т. п.).

Економічність

Ariston - це найнижчі показники по енергоспоживанню. Завдяки збільшеному шару теплоізоляції і можливості програмувати нагрів води тільки до заданого часу Ви можете економити в середньому до 35 % електроенергії.

Ariston - це визнаний лідер в Європі

Сьогодні Ariston - це 19 заводів з виробництва кліматичної техніки по всьому світу та досвід більше 60 років у виробництві водонагрівачів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Картины,напечатанные на ...
Наступна новина: ТОП 3 весільних агентств в ...

КОМЕНТАРІ