ТОП 3 весільних агентств в Києві

ТОП 3 весільних агентств в Києві

25.01.19 17:58 0 3098

Весільне агентство Adam&Eva

З моменту заснування компанії, ім'я цього агентства стало синонімом гучних, екстравагантних заходів і весіль. Штаб-квартира знаходиться в Києві, але компанія доступна для організацій у будь-якій точці світу, компанія спеціалізується на створенні глобальних подій - організація дивовижних вечірок, розкішних весіль, спеціальних заходів і урочистостей для найвимогливіших клієнтів.

Фірма відома унікальними ідеями, які відрізняються від інших компаній, об'єднуючи винятковий дизайн події з бездоганним виконанням.

Працюючи з цілим рядом клієнтів з різних країн і культур, вони об'єднають всі пов'язані з ними звичаї, які грають роль в цих чудових подіях. Конфіденційність - невід'ємна частина цього бізнесу, враховуючи природу клієнтів, яких вони можуть представляти. Агентство «Adam&Eva» гарантує найсуворіший рівень конфіденційності, не взаємодіють з пресою і всі підрядники проходять ретельну перевірку.

У них є доступ до унікальних місць в Україні і по всьому світі. Від зробленого на замовлення шатра в Лондоні до приватної вечері у Венеції, мета полягає в тому, щоб організувати подію світового класу-незалежно від запиту.

Це агентство дозволяє парам вибрати, який саме внесок вони хочуть внести в процесі планування. Вони повністю піклуються про свято, що означає, що ви можете насолоджуватися плануванням свого весілля. Їх головна мета - то щоб ви отримали воістину найкращий день у Вашому житті.

Сайт агентства https://adamandeva.com.ua

Весільне агентство Саші Дергоусової

Це агентство не потрібно зайвий раз представляти.

Вони допомагають реалізувати в життя мрії молодят, які приходять до них. І роблять свою роботу з величезною любов'ю, ніжністю і самовіддачею.

Вони глибоко переконані, що приємною і такою, що запам'ятовується повинно бути не тільки саме весілля, а й вся підготовка до нього. Саме тому вони створюють максимально комфортні умови для своїх молодят, щоб їм не довелося ні про що турбуватися і хвилюватися.

Весільне агентство Zefir

Весільне агентство в Києві, яке помітно розвивається .Вірять, що найкраща команда, яка може працювати над створенням весілля – це сім'я.

Ваше весілля буде точно не як у всіх.

Ви отримаєте індивідуальну концепцію весілля. Нестандартні рішення флористики і декору, допомога у створенні образу нареченого і нареченої, оригінальний сценарій і шоу-програму, команду професіоналів, які вміють чути. Вони гарантують чесні ціни на весільні послуги. Два власника весільного агентства чоловік і дружина – це подвійний контроль при підготовці до вашого весілля.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Водонагрівачі Ariston: ...
Наступна новина: Категорії професійних ...

КОМЕНТАРІ